soguklardanmı acaba ?

Başlatan alyekrm, 18 Şubat 2012, 13:15:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alyekrm

son bı kac gundur sabahları arabamı ılk calıstırdıgımda termostat ısıgı yanıp sonuyor bıraz ısındıktan sonra stop edıp tekrar calıstırınca yanmıyor ustune dusmelımıyım yoksa soguklardanmıdır sızce?

KAAN60

soğutma sıvısının seviyesi düşükmü? normalmi? eğer seviye az ise bunun sonucunda yapabilir.
_-OĞLUM ve POLOM-_

alyekrm

Alıntı yapılan: KAAN60 - 18 Şubat 2012, 18:19:34
soğutma sıvısının seviyesi düşükmü? normalmi? eğer seviye az ise bunun sonucunda yapabilir.
sogutma sıvısı ne ki :) suya baktım bıraz azdı mın yazdıgı yerın ıkı parmak altındaydı

KAAN60

Alıntı yapılan: alyekrm - 18 Şubat 2012, 23:15:23
sogutma sıvısı ne ki :) suya baktım bıraz azdı mın yazdıgı yerın ıkı parmak altındaydı
;D tamam işte baktığın o pembe min. seviyesinin 2 parmak altında olan motorun soğutma sıvısı. (antifiriz+su karışımı) min seviyenin altında olasın min. ve max. seviyelerinin ortasında olsun oda kabın tam ortasına geliyo zaten. sen onu antifirizle tamamla bak bakalım tekrar yanacakmı ışık. kolay gelsin.
_-OĞLUM ve POLOM-_

alyekrm

Alıntı yapılan: KAAN60 - 20 Şubat 2012, 10:30:28
;D tamam işte baktığın o pembe min. seviyesinin 2 parmak altında olan motorun soğutma sıvısı. (antifiriz+su karışımı) min seviyenin altında olasın min. ve max. seviyelerinin ortasında olsun oda kabın tam ortasına geliyo zaten. sen onu antifirizle tamamla bak bakalım tekrar yanacakmı ışık. kolay gelsin.
tamam teşekkurler  :)

salihsefa

kayserideysen sakın suyla tamamlama oranın gecesi fena soğuk olur  :) antifriz ilavesi şart bence bu çözer sıkıntıyı  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb