Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 634

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Abi o lpg girişinin yeri nere öyle?? hani spoiler daha takmamışın ??
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

o.bilge

bugün kadıköy evlendirme dairesinin ordaki liftpark a çıkardım arabayı. düzgün çekemedim jant kapağı çıkmış haberim yok. en sonunda aynayı kıvırmaya giderken fark ettim allahtan sadece çıkmış. kırık çıkık yok.

DenQ

angel'landık. ama angel'lar doğru düzgün yanmıyor :(

kemal_koker

angel'lar melek misali kanatlanıp uçmasın  ;D

o.bilge

aah ah şu bizim pololara da angel olsa ne güzel olur ::) ::) ::) ::)

ALPER.

muayeneye girdiğimiz gibi çıktık maşallah  :tamamdir

metalteo

Alıntı yapılan: boralp - 18 Şubat 2012, 21:49:29
muayeneye girdiğimiz gibi çıktık maşallah  :tamamdir

keşke şu xenon muhabbetini sorsaydın içerden ayarlama düğmesi olunca geçiyormu muayene de  :D :D

ALPER.

valla kıllandırmak istemedim, turuncu park olunca, adamın dikkatini çekmeyim diye

kime sorduysam geçemezsin bunlarla dedi, ben de uyandırmayım dedim, soramazdım :D

metalteo

Alıntı yapılan: boralp - 18 Şubat 2012, 22:12:23
valla kıllandırmak istemedim, turuncu park olunca, adamın dikkatini çekmeyim diye

kime sorduysam geçemezsin bunlarla dedi, ben de uyandırmayım dedim, soramazdım :D

xenon yok değilmi normal far ile girdin muayeneye?

ALPER.

kemal_koker

jettayı -2 derecede iç dış yıkattım . polo sıcacık garajda duruyor.haliyle jettayıda bahçeye koydum bakalım sabah kapılar açılacak mı  :D

o.bilge

Bizimki karda kışta dışarıda nöbetçi :D ben apartman dibine park ediyorum allahtan insanlar medeni yukarıdan birşeyler atmıyo. Bizim apartmanda arka bahçeye 5 lik yağ tenekesi su şişesi falan atan var >:(

kemal_koker

önce can sonra canan :D jetta büyük soğuga dayanır ama polo o daha küçümen bi vosvos büyüyecek CC olacak  :halazn: