Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 8

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: suskun81 - 10 Şubat 2012, 00:01:18
maaşallah inşallah bir çırpıda biter hiç bir ksilik çıkmadan  :tamamdir

Sağol kardeşim inşallah  :tamamdir

oktaygedikli

Arkadaşlar aracım şuan kaportada ve hatasız çıkarmak istediğimizden tahminim 10 gün daha sürücek işlemler son durum fotoları  :saygılar

oktaygedikli

Bugün de kaportacı ustamız çalışmaya devam ederken yanına uğrayıp 2 saatlik bir operasyon sonucu sunroff u ayarlayıp yerine takmış bulunmaktayız  :saygılar
İYİ SEYİRLER

STAK67

sunroofu keşke hiç takmasaydınız yada orijinal taksaydınız

escocem

orjinalin sıkıntısı bitmez kardeşim,elektrikli ve daha geniş bir sunroof tatırsaydın keşke oktay, yanlış anlama ama ayar oluyorum bu tip uygulamaya >:D

STAK67

Alıntı yapılan: escocem - 18 Şubat 2012, 19:58:53
orjinalin sıkıntısı bitmez kardeşim,elektrikli ve daha geniş bir sunroof tatırsaydın keşke oktay, yanlış anlama ama ayar oluyorum bu tip uygulamaya >:D

senin araçtaki webasto gibi bişeyde çok iyi olurdu aslında :)

oktaygedikli

Alıntı yapılan: escocem - 18 Şubat 2012, 19:58:53

şimdi arkadaşlar herkesin bakış açısı farklı belki ama o kadar ugrastımki bu araclarla

1- orjinal Cem kardeşimizinde dediği gibi sıkıntısı bitmez su alır acılır kapanmaz kapanır acılmaz v.s. v.s. artı tavanı komple değişmek gerekiyor.

2-webasto elektrikli sunroff uygulaması bizim buralarda rüzgar fazla ucma tehlikesi var  ;D arkadasımın aracdaki ayakları kopup uctu  :D

oktaygedikli

o gündür elektrikli yukaru cıkan sunroflarda benim için bitmiştir ve sonucta ? 84 model araba bu yeni uygulama gitmez  :o bakış acısı

en saglamı ve en kaliteli bence bu tür manuel cam temiz istediğinizdede ufak bir dugmeye basmaya kopmle cıkarıp keyfinide cıkara bilirsiniz

yoruma acık ilgi için teşekkürler  :saygılar  :sevgi:

suskun

içine sindiyse o iyidir herzaman hayırlısı olsun allah kolaylık versin  :tamamdir
H.G WORKS