Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Kullandığınız Yay Markaları ve Görüşleriniz

Kullandığınız Yay Markaları ve Görüşleriniz

Başlatan kemal_koker, 17 Şubat 2012, 08:33:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemal_koker

sevgili vw severler Kullandığınız Yay Markaları ve Görüşlerinizi paylaşırmısınız

rsb

polo 6n imde eibach 5cm  yay kullanıyorum .. konfor kaybı var yol tutuşu eskisine nazaran baya iyi . virajlarda araç yatmıyo . hızlanmalarda fark ediyo ( araç yere yakın olduğundan sürtünme katsayısı fark etmesinden sebep )  ama gel gelelim ben arkadaki yayları çıkarttım sadece  önde  var şuan ... ( sebebi araca  5-6 kişiye kadar binmemden sebep :) )

TwinCept

H&R  1 sene oldu hala memnunum konfor ise böbrek taşı döktürür derecede  ;) Ama gülü seven dikenine katlanır diyoruzz

tunataskiran

kw marka araca birebir uyumlu alman markası yay kullanıyorum.. yol tutuşu zaten iyidi daha çok arttı.. konforda yüzde 40 50 kayıp var:) yapcak bişi yok:d

kemal_koker

tuna hala ölçmedin dimi ?

Arkadaşlar tşk ederim acıklamalar için :)

o.bilge

faber castell 0.5 uçlu kalem yayı kullanıyorum çok memnunum 4 yay sadece 10 lira :D

n3co

Alıntı yapılan: o.bilge - 18 Şubat 2012, 00:18:52
faber castell 0.5 uçlu kalem yayı kullanıyorum çok memnunum 4 yay sadece 10 lira :D

:D :D :D :D :D
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

kemal_koker

para vermeyeydin şeker kardeşim bende ki kalem yaylarını sana yollardım hedayem olurdu  :D :D

o.bilge

Alıntı yapılan: kemal_koker - 18 Şubat 2012, 07:10:08
para vermeyeydin şeker kardeşim bende ki kalem yaylarını sana yollardım hedayem olurdu  :D :D
yok ya evde vardı bi kutu o 2.5 küsür liralıktan. söktüm taktım araba sürüngen stayla oldu ;D

kemal_koker

o.bilge