Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
34 GS 1036 Polo ( syf 10 foto günceli) - Sayfa 7

34 GS 1036 Polo ( syf 10 foto günceli)

Başlatan ggtoker, 31 Ekim 2011, 00:47:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ggtoker

veeeeeeeee jantlarımız boyandı.... birazdannnnn

ggtoker

alper19

yaylar takildimi noldu

ggtoker

yaylar yarın takılacak..... yarın akşamda yaylı resımlerı koyacagım....

suskun

H.G WORKS

alper19

hadi hayirli olsun beyaz jant baya kullaniliyo artikin ya  :)

vtt

tech_00

Güzel olmus gökhan bide bas bakalım hem görelim hemde senden fıkır edınelım sorun oluyomu olmuyomu  :)

ggtoker

Alıntı yapılan: tech_00 - 16 Şubat 2012, 23:05:14
Güzel olmus gökhan bide bas bakalım hem görelim hemde senden fıkır edınelım sorun oluyomu olmuyomu  :)

vallahi girdik bi yola bakalım  yarın sabah işe giderken bırakacgım arabayı... geldiğimde hazır olacak büyük ihtimal... resimleri yorumları belirtirim yarın....

alper19

kardes amortisorleri mutlaka sertlestir yetisemiyo yaya cunku cok vuruyo cukurlarda

seloffm

dostum bu yolda basarilar dilerim.. benimde eksik jant ve yaylarda postaya veriliyor en yakin zamanda bende 15 inche geciyorum ve 3,5 cm basicagim... sende aracina masallah iyi bakiyorsun... bende 280 derece egzantrik düsünüyorum headers vs.. bakicaz... sabirsizca sonucu bekliyorum..
Mein Polo NAZ machen....:)

ggtoker

Alıntı yapılan: seloffm - 16 Şubat 2012, 23:36:40
dostum bu yolda basarilar dilerim.. benimde eksik jant ve yaylarda postaya veriliyor en yakin zamanda bende 15 inche geciyorum ve 3,5 cm basicagim... sende aracina masallah iyi bakiyorsun... bende 280 derece egzantrik düsünüyorum headers vs.. bakicaz... sabirsizca sonucu bekliyorum..

vallahi bende suan tek eksık derecelı kaldı... onuda yaza doğru yapmaya niyetım var... ama iyi bir usta sart egzantrik için yoksa devir dalgalanması yasanabılıyormus....