Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 631

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugurkrdg

bugün araba mi sattım üzülerek ama oda beni uğraştır di

golf_4

alternatör  bakımını yaptırdık
Vorsprung Durch Technik

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

golf_4

kömürleri bitmiş,yenisiyle  degiştiriyorlar
Vorsprung Durch Technik

ALPER.

Lpg taktırdım, sızdırmazlık aldım, egzoz pulu aldım, silecekleri yeniledim, cam açma tuşundaki sıkıntıyı hallettirdim, vazgeçilmezim olan turuncu parkları taktım, mobil 10-40 yağ koydum, filtreyi yeniledim bakımdan çıkalı 5000 km olmasına rağmen. lpgyi fulledim. Ama en çok 8 tane buji aldım o koydu yav  :halazn:

yarın da inşallah sıkıntısız geçeriz muayeneden daha trafik tescile gideceğiz, of ki ne of, paraları paraları saç smileyi istiyorum nizam...

dj_burak

Alıntı yapılan: boralp - 16 Şubat 2012, 16:12:01
Lpg taktırdım, sızdırmazlık aldım, egzoz pulu aldım, silecekleri yeniledim, cam açma tuşundaki sıkıntıyı hallettirdim, vazgeçilmezim olan turuncu parkları taktım, mobil 10-40 yağ koydum, filtreyi yeniledim bakımdan çıkalı 5000 km olmasına rağmen. lpgyi fulledim. Ama en çok 8 tane buji aldım o koydu yav  :halazn:

yarın da inşallah sıkıntısız geçeriz muayeneden daha trafik tescile gideceğiz, of ki ne of, paraları paraları saç smileyi istiyorum nizam...

hayırlı olsun uzun bir süre sanayiye gitmezsin artık :)

ALPER.

yoo ben zevkine de olsa gidiyyorum ayda 10 kere falan  ;D

emresener

beyinciden çıktı arac 650sıkışmış beyine :D

şimdi kalorifer ve klima işleri çözülcek. ilker abide coilleri kargolarsa pazar gunu buluşmada süprüzler yapacağım :;D
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

dj_burak

Alıntı yapılan: boralp - 16 Şubat 2012, 16:47:08
yoo ben zevkine de olsa gidiyyorum ayda 10 kere falan  ;D

park caddesinden bi farkı yok diyosun yani :D

nizam

$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

MeTHea35

Alıntı yapılan: emresener - 16 Şubat 2012, 16:49:36
beyinciden çıktı arac 650sıkışmış beyine :D

şimdi kalorifer ve klima işleri çözülcek. ilker abide coilleri kargolarsa pazar gunu buluşmada süprüzler yapacağım :;D
geçmiş olsun emre

htmetin

Lpg taktırdım, sızdırmazlık aldım, egzoz pulu aldım, silecekleri yeniledim, cam açma tuşundaki sıkıntıyı hallettirdim, vazgeçilmezim olan turuncu parkları taktım, mobil 10-40 yağ koydum, filtreyi yeniledim bakımdan çıkalı 5000 km olmasına rağmen. lpgyi fulledim. Ama en çok 8 tane buji aldım o koydu yav  :halazn:

8 buji nedir? az değilmi?  :D :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ALPER.

takım halinde öyle, yapacak bişey yok :D 175 lira

salihsefa

Alıntı yapılan: boralp - 16 Şubat 2012, 18:54:13
takım halinde öyle, yapacak bişey yok :D 175 lira

alper bu "top secret" V8 mi naptın sen ya  :D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb