Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta MK2 1991 Diesel. sayfa:32 - Sayfa 2

Jetta MK2 1991 Diesel. sayfa:32

Başlatan MeTHea35, 15 Şubat 2012, 19:28:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

Alıntı yapılan: frtzmn - 15 Şubat 2012, 20:04:02
sahibinden sitesinde takipteydim bu aracı ve imrenerek bakıyodum hem rengi çok dikkat cekici ve araca cok yakısmıs hemde diriliği gayet güzel allah kaza bela vermesin güle güle kullanın  :tamamdir
cok teşekkür ederim bizde sahibinden'de gördük istediğimiz planladıgımız gibi cıkınca aldık bakalım yavas yavas yapmaya baslıcaz bişiler  ;)

MeTHea35

MeTHea35

DenQ

bildiğin yeşil elma yahu :D
Hayırlı olsun çok güzel araç :)

MeTHea35

Alıntı yapılan: emresener - 15 Şubat 2012, 20:18:12
yuhh böle temiz arabaları nerden buluyorsunuz arkadaş. maşallah vallaha.. kazasız bhelasız.. değişiik renk olması 10 kat daha iyi gözükmesine sebeb... Germanın kralı olur bu :p
teşekkür ederim Renk çok değişik geliyor banada Harbiden dikkat çekici pasta cila yemeden daha parlıyor bakalım sonrasında nasıl olucak German Style Bakalım ne çıkarıcaz ortaya Hakkımı sadelikten yana kullanıcam  ;)

MeTHea35

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 15 Şubat 2012, 20:22:58
Renk Bomba Güle Güle Kullanın Abi.Hayırlı Olsun
eyv kardeşim çok teşekkür ederim Rengimiz Egzantirik duruyor  :D

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 15 Şubat 2012, 20:26:09
oowww maaşallah kardeşim içi gövde rengi bbs acilinden  :tamamdir
Abi düşüncelerimiz aynı vallahi  :tamamdir  :sevgi: Yarın ufak tefeğini halledicem hafta sonu da tahminimce pasta cila tampon ayarlarını hallederim sonra ekstralar  :sevgi:

MeTHea35

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 15 Şubat 2012, 20:27:33
vayy vayy hadi hayırlı olsun Mete.Maşallahı var.türkiyede bu renk tek herhalde.servis kitapları ve kullanım klavuzu benim oğlandada var.  :)
eyv caner teşekkür ederim Aynen renk olarak Tek sanıyorum Döşeme stili sanıyorum araclarmızın aynı ;)

MeTHea35

Alıntı yapılan: DenQ - 15 Şubat 2012, 20:30:31
bildiğin yeşil elma yahu :D
Hayırlı olsun çok güzel araç :)
Teşekkür ederim Yeşil Elma olabilir,Polizei,Hulk isim bulma yonunden sıkıntımız olmucak sanırım bu araçta ;)  :D

cnr_mk1

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 15 Şubat 2012, 20:34:55
eyv caner teşekkür ederim Aynen renk olarak Tek sanıyorum Döşeme stili sanıyorum araclarmızın aynı ;)
evet mete koltuklar ve kapı döşemeleri aynı.torpido ve direksiyon farklı bu arac CL herhalde benm eski aracın torpidodan.sert plastik sanırım.

bermuda24

bu forumda böylesine temiz ve güzel eski vw araçları görmek gerçekten hoş

Baland

frtzmn

STAK67

mete bu arada buna bagaj çıtası şart çok boş geldi gözüme orası