gaz dan benzine geçme

Başlatan alplion, 02 Şubat 2012, 13:49:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nesquik

Alıntı yapılan: alplion - 12 Şubat 2012, 19:06:15
dün eskişehir e giderken sıcaklık göstergesi nerede ise 0 ı gösteriyordu, termostat sürekli açk kala bilir mi ki? yine benzinden tüpe geçmeye devam(arabayı durdurup biraz gaza yüklenince hemen gaza tekrar geçiyor)sebebi veya başına gelen var mı?

senin termostatın  bozuk arkadaşım , bide hararet müşürünüde kontrol ettirsen iyi olur.
aynı sıkıntı bendede vardı değiştirdim, -22 derecede bile uzun yol giderken 90da sabit duruyor.
bazı arkadaşlar yolda giderken 70-80 olması normal diyor, bende öyle biliyordum ama hayır. öyle bişey yok sabit 90'da çakılı kalmalı hararet.
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

alplion

termostad kontrolü yapabiliyor mı?
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

nesquik

25 lira termostad değiştir gitsin kontrolden ziyade kardeş.
hararet yükselmiyorsa termostad ihtimali kesin olmamakla birlikte çok güçlü olma ihtimali.
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

alplion

comp a soksam birşey çıkar mı ki?
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

alplion

termostad arızalı çıktı  15 tl ye termostad aldım 70 tl de işçilik verdim(işçiliği 3 lt antifreeze de dahil fiyat nasıl?)