Krom çıtalı orjianl ön panjur arıyorum

Başlatan xabu, 14 Şubat 2012, 17:01:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xabu

Arkadaşlar, orjinal krom çıtalı ön panjur satan varsa talibim, aracına gti panjur takan vs arkadaşlar var onların krom çıtalı panjurları olabilir mesala :D

sedd_26

Elimde var ilgilenirsen yardımcı olurum. Gti aldığım için soktum
GT

kalkan23

o.bilge

Sanırım 200 lira. Alttaki değişmiyor değil mi?

djvenomss

isterseniz piano blazk parlak yeni çıkan krom panjurumu satabilirim 2012 model
HAYAT POLO İLE DEVAM EDİYOR...

kemal_koker

eyvaaaahh ortalık kızıştıı :D bakalım kimden satın alacak :D

Şahsi görüşüm ilk cevap yazan ibrahim (twincept) alınılması  :melek: 

ilk yazan alır :D

AG0463

abi kromu kırık var istersen 50liraya yolluyum :D süs niyetine duruyo artk :D kırık derken üzerinde ama çatlak var sökeyim derken kırıldı :( :D:D:D
GTD

kemal_koker

Azam adam burda 2012 model var diyor sen kırık panjurunu satma derdindesin  :D :D

TwinCept

Alıntı yapılan: kemal_koker - 19 Şubat 2012, 17:42:42
eyvaaaahh ortalık kızıştıı :D bakalım kimden satın alacak :D

Şahsi görüşüm ilk cevap yazan ibrahim (twincept) alınılması  :melek: 

ilk yazan alır :D
:)) valla kemal haklı galiba  benim panjur 1 yıl oldu evde hanım atacak artık bıktı evin heryerinde araba parçası :)) 2 hafta sonra direksiyonda satışta olacak :)) İsteyen varsa direksiyon satılık airbak lı  airback hiç kullanılmadı  hiç başımı yaslamadım valla ;D ;D

kemal_koker

Allah yaslatmasın ibrahim şakası bile hoş değil :) bence isteyen arkadaş senden almalı . siteyle alakanı hiç bir zaman kesmedin gönül verdin karşılık beklemeden . ve ilk mesajı sen okudun sen cevap verdin . senden alınmalı . gayet açık adil bi yaklaşım içerisindeyim kimse art niyet aramasın

TwinCept

Alıntı yapılan: kemal_koker - 19 Şubat 2012, 20:15:19
Allah yaslatmasın ibrahim şakası bile hoş değil :) bence isteyen arkadaş senden almalı . siteyle alakanı hiç bir zaman kesmedin gönül verdin karşılık beklemeden . ve ilk mesajı sen okudun sen cevap verdin . senden alınmalı . gayet açık adil bi yaklaşım içerisindeyim kimse art niyet aramasın
Çok sağol kemalcim bu senin güzelliğin sende öylesin bi çok işin içinden çıkamadığımız  konularda hep yardımcı oluyorsun.

kemal_koker

bir nebze yardımım oluyorsa ne mutlu bana :)