sis fari

Başlatan alper19, 11 Şubat 2012, 22:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

red polo

Alıntı yapılan: tech_00 - 12 Şubat 2012, 01:15:05
Şahin senin arac sportline orjınal sisleri olması lazım ustunde
orjinali kareydi yuvarlak degil kazadan sonra sigorta firması mercekli göndermiş sagolsun ;D

vw6n

Verdiği ışık okadar iyideğil açıp kapattığımda pek bişey anlaşılmıyor arabanın içinden sisli havada deneme şansım olmadı ama.
Bağlantısınıda arka stop farındaki sis lambasından öne kablo çekerek yaptım kablonun + ucuna sigorta koymayı unutmayın ;)

alper19

Alıntı yapılan: rsb - 12 Şubat 2012, 11:49:27
alper aslında benimde aklımı kurcalıyo bunlar ..  alıp  3000K sarı ampul takıp gezmek falan :)
baskan benm farlarda o ampulden var bende alirsam sileri o renk yapcam

alper19

Alıntı yapılan: vw6n - 12 Şubat 2012, 12:05:59
Verdiği ışık okadar iyideğil açıp kapattığımda pek bişey anlaşılmıyor arabanın içinden sisli havada deneme şansım olmadı ama.
Bağlantısınıda arka stop farındaki sis lambasından öne kablo çekerek yaptım kablonun + ucuna sigorta koymayı unutmayın ;)
röleyle fln baglamayi dusunuyorm ben ama bakalim

alper19

tanesi 140 tl olunca insan dusunuyo haliyle :D

cengo26

Alıntı yapılan: alper19 - 12 Şubat 2012, 20:05:28
tanesi 140 tl olunca insan dusunuyo haliyle :D

valla ben öğrencilik zamanımda aldım inat ettim biriktirdim aldım.Bende cok düşünüyodum çakmalardan alsammı die ama inat ettim aldım :)

alper19

Alıntı yapılan: cengo26 - 12 Şubat 2012, 20:16:41
valla ben öğrencilik zamanımda aldım inat ettim biriktirdim aldım.Bende cok düşünüyodum çakmalardan alsammı die ama inat ettim aldım :)
neyse bi yurt disi bakyim ben :D

impossible448

kendimi adaptasyonu kaçmış boğaz kelebeği gibi hissediyorum :S

alper19

yok bundan istemiyorm farlar dista olsa guzel olurda icte guzel durmuyo yuvarlak far bence