Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caddy 1.9 TDI - Sayfa 2

Caddy 1.9 TDI

Başlatan manimelankolipisikoz, 03 Ekim 2007, 21:51:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryan|vw

Dostum İzmirde düzenlenen vw showu görmeliydin.Senin caddycikler 2 teker üstünde uçuolardı benm ağzım açık kalmıstı youtube de olmalı videoları bir izle bence bu arabayı 2 kat daha seveceksin..

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: Ryan|vw - 06 Ekim 2007, 02:05:54
Dostum İzmirde düzenlenen vw showu görmeliydin.Senin caddycikler 2 teker üstünde uçuolardı benm ağzım açık kalmıstı youtube de olmalı videoları bir izle bence bu arabayı 2 kat daha seveceksin..

izledim.gerçekten çok profesyonelce.transporter da var.video bölümüne ekledim izleyebilirsin.

Ryan|vw

Alıntı yapılan: manimelankolipisikoz - 06 Ekim 2007, 09:11:54
izledim.gerçekten çok profesyonelce.transporter da var.video bölümüne ekledim izleyebilirsin.
Evet gerçekten harika idi.Spor arabadan bunları beklerdim ama ticari araçlardan bunu görünce çok şaşırmıştım.Bu arada ben canlı izlemiştim videoya gerek yok :) ama yinede saol

manimelankolipisikoz

dimi ticari araçlardan beklemiyoduk.burda da yaptılarda izlemedikmi :)  Rica ederim

Ryan|vw

:) VW bir tutkuu yaa

Halil Kara

Masallah cok guzel her ikisi de.Allah kaza bela vermesin.Nazardan korusun insallah.

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: Halil Kara - 06 Ekim 2007, 17:24:09
Masallah cok guzel her ikisi de.Allah kaza bela vermesin.Nazardan korusun insallah.

ALLAH razı olsun abi amin cümlemizin çok tşk ederim.sizinkiler kadar olmasada veliahtları :)

manimelankolipisikoz

o resimde drag içinmi hazırlanıyodunuz halil abi :)

®oyal

manimelankolipisikoz sendeki caddy lerin arka kapısından ses geliyormu? benim araçta bu sorun var.

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: wow - 24 Ekim 2007, 20:46:55
manimelankolipisikoz sendeki caddy lerin arka kapısından ses geliyormu? benim araçta bu sorun var.

gıcırdama sesimi ? kapıda sanki sürtünme gibimi ?

manimelankolipisikoz

ufak tefek deişiklikler yaptım  2. nazarlığımı daha büyük isterim :) resimleri yakında ..