Lıkır ile Mıkır :) 83 Golf MK1 TDI sf:2'de BBS RS :)

Başlatan aykuteraslan, 08 Şubat 2012, 17:47:20

« önceki - sonraki »

suskun

aykut canımmm ne yapıyosun  ;D ;D
neyse hayırlı uğurlu olsun tekrar tekrar en güzel özelliği TD olması beni bitiren olay o zaten  :sevgi:
H.G WORKS

cnr_mk1

hayırlı ugurlu olsun motor ve renk gerçekten yakışmış mk1 e  :)

exxer83@

:D.aykut eyvallah sağol.. ...Herkese temennileri için teşekkürler.. GOLF MK 1 GERMAN STYLE :sevgi:

aykuteraslan

Alıntı yapılan: suskun81 - 08 Şubat 2012, 22:41:19
aykut canımmm ne yapıyosun  ;D ;D
neyse hayırlı uğurlu olsun tekrar tekrar en güzel özelliği TD olması beni bitiren olay o zaten  :sevgi:

Hamitttttttttt Abimmmmmmmmmmm Gitmeden bi goruselimm abimm yaaa ::))) Abim 19 subatta kıbrısa donuyorum bulusmaya 10 dkda olsa gelmeye calısacagım :) Abi ben gittikten sonra Eser abimin arabası sizlere emanet hepinizle tanıstıracam artık yardımcı olmanızı rica ediyorum :) :D :D :D :D :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

Alıntı yapılan: exxer83@ - 08 Şubat 2012, 23:54:56
:D.aykut eyvallah sağol.. ...Herkese temennileri için teşekkürler.. GOLF MK 1 GERMAN STYLE :sevgi:

Ne Demek Eser abimm senin araban benim arbam elimden geleni yaparım burdaki kardeslerim abilerimde sana yardımcı olcaklarına inanıyorum Forumaaa hos geldinn kankkiiii :)))

suskun

havalar düzelsin kirpi filmdeyim zatem hatta cumartesi uğrarım buluşmayada yazdım  :sevgi:
H.G WORKS

kuzeyank

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

white quattro

quattro

arda_86xxx

Güle güle binmek nasip olsun aykut arkadaşım.. Güzel Araç..

aykuteraslan

Tsk ederim Arkdaslar..!( Arac Arkdasımın aracıdır )

exxer83@

SAOLUN ARKADAŞLAR.. İNŞALLAH YAZIN BU ŞEKİLDE TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ :)

aykuteraslan

Ankara'da olmadığım için resimleri bizim yeğen çekmiş :) Detaylı resimleri Haziranda Ankara'da olduğumda çekicem..! Şimdilik bunlarla idare edelim... :sevgi: :sevgi:

TEYOLOGY

photoshop lu kırmızı bbs li resmini kaydetmiştim. yahu düşün düşün kimindi bu araç nerde bunun başlığı aradım taradım yok. buldum sonunda. :D
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.