Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 628

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 08 Şubat 2012, 11:41:45
brandasını örttüm uyuttum...
Beşikte sallasaydın gece rahat uyuyamaz prenses emziğini mutlaka ver ağzına  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Baktım kare plaka moda olmuş plakalarımı yeniledin önü kare bastırdım adam bi türlü yapmam diye tutturdu yasakmış 40 yalan söyledim önü kare yaptırabilmek için  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

tech_00

Karla karışık yağmur başladı,garajımızdayız bu haftada bıyere cıkarmıcam anlasılan  8)

o.bilge

Alıntı yapılan: tech_00 - 08 Şubat 2012, 19:34:24
Karla karışık yağmur başladı,garajımızdayız bu haftada bıyere cıkarmıcam anlasılan  8)
aaaah ah bi garajımız olmadı ki çekelim :D

aldım bizim bi arkadaşı, biraz turladık nautillus'a gittik. akşama kar bastırmadan otoparkta güzel bir yer bulup çektim ufaklığı, iyi geceler dedim geldim eve.

tech_00

Alıntı yapılan: o.bilge - 08 Şubat 2012, 19:39:45
aaaah ah bi garajımız olmadı ki çekelim :D

aldım bizim bi arkadaşı, biraz turladık nautillus'a gittik. akşama kar bastırmadan otoparkta güzel bir yer bulup çektim ufaklığı, iyi geceler dedim geldim eve.
Bizimde müstakil tek araclık garaj değil apartmanın altında apartman kullanıcılarının garajı ama bu havalarda güzel oluyor,kapalı yer sonucta  ;)
İnsallah  allah gönlüne göre verır Özgür :tamamdir

o.bilge

Alıntı yapılan: tech_00 - 08 Şubat 2012, 22:27:23
Bizimde müstakil tek araclık garaj değil apartmanın altında apartman kullanıcılarının garajı ama bu havalarda güzel oluyor,kapalı yer sonucta  ;)
İnsallah  allah gönlüne göre verır Özgür :tamamdir
amin cümlemizin

salihsefa

eyüp arkadaşımızın yolladığı stickerı yapıştırdım, bir kere daha teşekkür ediyorum dostum sağolasın  :tamamdir

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ismailtunca81

triger & devirdaim
baskı balata
yağ
yağ filtresi
polen filtresi
benzin filtresi
hava filtresi
fren müşürü
direksiyon hidroliği
marş ve sarz dinamosu kontrolü

vinnys  enjektör temzileyici
ve bor power

teşekkürler  vw temiz  1000 :) :sevgi:
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

MeTHea35

Artık mk4 araç bakarsam bişi bilmiyorum  ;D galeriye gidip bakmaya gittigim aracı yanımda pazarlık yapark baska bi museriye sattılar benı MK2 kasa çekiyor allah kasa yukseltmemi istemiyor iyice inandım  ;D ;D

alper19

Alıntı yapılan: salihsefa - 08 Şubat 2012, 23:30:41
eyüp arkadaşımızın yolladığı stickerı yapıştırdım, bir kere daha teşekkür ediyorum dostum sağolasın  :tamamdir

aaa benm stoplardan  :D :D :D

alper19

kar temizligi yaptim az once birazda calistirdim

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

metalcil

Mazot şamandırasının üzerindeki elektronik zımbırtı değiştirildi. "etikettt" Nazım'a çoooook teşekkürler..
Artık çeyrek depo mazotla yolda kalmayacağım  ;D