"Volkswagen POLO Coupe"

Başlatan brkYRC, 09 Temmuz 2011, 23:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkYRC

Alıntı yapılan: SNCKTR - 09 Şubat 2012, 23:45:00
hayırlı olsun Burak abıcım senden bı porsche beklıyorum  :) :D
şşşşşşşşşşşşştt...  :p
"Hurdalarin Efendisi"

suskun

H.G WORKS

brkYRC

"Hurdalarin Efendisi"

suskun

H.G WORKS

brkYRC

"Hurdalarin Efendisi"

suskun

H.G WORKS

SNCKTR

hangisi ben secemedim  :)

nickini değistirmisin abi bide diğer aracların duruyormu  :)

brkYRC

Kırmızıdan yane 81 model SC bende vardı 2006-2007de ama serhatın gösterdiği resimdeki yeşil ve beyaza hayır demem valla...  :p

Şöle bi 964 Carrera 2 RWB breit bau body iyi giderdi  >:D
"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

...böyle bişeyler.

Spoylersiz bile fenaa  ;D

"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

Alıntı yapılan: SNCKTR - 10 Şubat 2012, 01:34:03
nickini değistirmisin abi bide diğer aracların duruyormu  :)
Heyaa değişti valla araçlar duruyo satıyorum onlarıda ama şuda var nickim air-cooled kalsada olabilirmiş hani anlarsın  ^-^
"Hurdalarin Efendisi"

SNCKTR

abi bu 964 leride hep cekik gözlülerde gürüyorum nedir bu japonların alman aşkı  ^-^  :)

brkYRC

valla japonlara göre Porsche , ARABA...  ;D  yok ama gerçekten adamlar porscheye tapıyolar pistteki verimliliği olağanüstü ve nerdeyse tüm araçları halt ediyo . Haksızda değiller şimdi tip olarak sınıf olarak vs. ap ayrı bi yerde ve bana göre italyanlar bi halta yaramaz pahallı enkazlar  >:D
"Hurdalarin Efendisi"

ZEGG

yeni fark ettim. sayfalar güzel güzel ilerliyordu..tam arabanın sonlarına geliyoruz derken adam pılını pırtısını satıp gidiyo yaa  :-\ boşuna heyecanlandım 1 saattir bu linkteydim. gıcık oldum haa gece gece  ;D araba bitmiş şekilde mı satıldı kaça gitti bari? valla onca emekten sonra ben olsam satmazdım, kıyamazdım

SNCKTR

arac tanıdık birine gitti Burak abi YoungTimer - BOSPHORUS adlı dükkan actı son hali su sekilde  :)