Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tekleme yapıyor... - Sayfa 3

tekleme yapıyor...

Başlatan mk3 gtı, 27 Ocak 2012, 20:53:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

stalkerr

kardeş sen izmirde nerdesin yakınlardaysan yardımcı olurum...............
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

mk3 gtı

kardesım cıglıde oturuyorum ben yarın oglen 2 den sonra 3.nuc sanayıde avrupalı oto var bı kac kez gıtmıstım orda olucam bu tekleme hakketen sogutuo ınsanı ama duzelıcek eskısı gıbı olucak ınsallah  :)

mk3 gtı

Arkadaslar arıza krank devır sensorunden yapıyormus degıstırdım duzeldı saat gıbı sımdı masallah :D

mk3 gtı

eyw saolasın tayfun abı yok 2ncı sanayıde Durmaz Oto Volkswagen ozel servıs ( Volkswagen cı mustafa ) orda cıhaza bagladık sensor arızası verıyordu nurı kucukten aldım parcayı 125 tl  :)

5ani5 mk2

geçmiş olsun :)arıza veriyosa sorun bellidir zaten :) mehmet aabi demiştii krank seönörü diye :)
Exclusive Garage

mk3 gtı

valla dogru soluyorsun tayfun abı  :) eyw saolasın fatıh  ;) bu haftada bogaz kelebegını temızletıcem nasıpse bujı yag vs degıstı o zaman gorucez ustune koyabılcek mı ABF  :D :D

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mk3 gtı - 08 Şubat 2012, 18:23:22
valla dogru soluyorsun tayfun abı  :) eyw saolasın fatıh  ;) bu haftada bogaz kelebegını temızletıcem nasıpse bujı yag vs degıstı o zaman gorucez ustune koyabılcek mı ABF  :D :D

0-40 mobil 1 new life yag koyucaksın.. bujileri bkrex06 takıcaksın. :) gaz kelebegini temizlet ve portpolish yapalımm :)
Exclusive Garage

mk3 gtı

fatıh o-40 new lıfe mobıl full syntectıc yag kullandım ama ufledı resmen yagı 1500 km gıtmedı yag cubugunda kımse yok  :) bujılerı sase numarasına gore taktırdım bosch super 3 tırnaklı...portpolısh olayınıda ıyı usta bulmak lazım...

5ani5 mk2

en iyi usta istanbulda kaan benim kelebek onda şuan :) 1500 kmrede eksiltmesi anormall. bende koyucam bakalım ne olcak aldım yağımı :)

bosh bujiler iş yapmaz :) NGK TAK :)
Exclusive Garage

mk3 gtı

ıstanbulda her sey var burda adamlar dohc yazısını gordumu bılmıom ben yapamam dıo  :) koy bakalım bana kalırsa 5-30 koy derım ama almıssın artık  ;)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mk3 gtı - 08 Şubat 2012, 18:48:00
ıstanbulda her sey var burda adamlar dohc yazısını gordumu bılmıom ben yapamam dıo  :) koy bakalım bana kalırsa 5-30 koy derım ama almıssın artık  ;)
5-40 veya 0-40 koyyuluyoo bizim araçlarraa :) 0.40 daha üst performaslı araçlar için daha kaliteli yağ  o kadar yag eksiltirmi denicez. :) 60- 200 video çek :) bende bakımı bitsin çekicemm :)
Exclusive Garage