bu jantlar golf 4de ne gıbı dezavantajlara yol acar

Başlatan SameTrb, 10 Ocak 2012, 19:40:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DenQ

Takabilmeniz için araya spacer almanız lazım, bijon aralıkları farklı,
birde replica jantlar genellikle ağır oluyor, yakıtınızın artmasına neden olabilir.

SameTrb

pekı spacer takmamın dezavantajı varmıdır ?surtme vs yaparmı

DenQ

sürtme yapmaz, bildiğim kadarıyla yol tutuşunu arttırır, fakat orjinal spacer olması lazımki jantınız arabadan fırlamasın :)
sanayide yapılanlar benim içime pek sinmiyor :)

jackhal

forumda bi arkadaş fren disklerini kesip spacer yapmaktan bahsediyordu gayet mantıklı idi. ama tam olarak hatırlayamadım şimdi..

vp703

Alıntı yapılan: jackhal - 06 Şubat 2012, 16:46:12
forumda bi arkadaş fren disklerini kesip spacer yapmaktan bahsediyordu gayet mantıklı idi. ama tam olarak hatırlayamadım şimdi..
eser arkadas bahsediyordu ona pm atabilirsiniz ama seri üretime geçti mi bilmiyorum onun ki sadece fikirdi :)
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

SameTrb

anladım arkadaslar saolun ılgılendıgınız ıcın sımdılık bıraz ertelemek zorunda kaldım jant olayı ınsallah ılerleyen zamanlarda tekrar yardımlarınızı rıca edecem

red_dragon

Alıntı yapılan: DenQ - 10 Ocak 2012, 19:42:37
Takabilmeniz için araya spacer almanız lazım, bijon aralıkları farklı,
birde replica jantlar genellikle ağır oluyor, yakıtınızın artmasına neden olabilir.

şimdi bu bahsettiginiz spacer olayı 4 bijonlarada oluyomu ? ( yukardaki resmi göremedim eger orda böyle bi durum varsa ).
benim bi önceki dobloda çelik jant vardı 4 bijon golf 5 bijon bu spacer le taktırabilirmiyiz ?

DenQ

Alıntı yapılan: red_dragon - 07 Şubat 2012, 00:29:31
şimdi bu bahsettiginiz spacer olayı 4 bijonlarada oluyomu ? ( yukardaki resmi göremedim eger orda böyle bi durum varsa ).
benim bi önceki dobloda çelik jant vardı 4 bijon golf 5 bijon bu spacer le taktırabilirmiyiz ?

yaptırabilirsiniz ama nekadar sağlıklı olur tartışma konusu.
ki spacer'ların maliyeti çok ucuz değil.
güvenilir kaliteli spacer için 200 tl gözden çıkarmak gerekir. Doblo jantı için gereksiz bence.