Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 205

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuzeyank

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ALPER.

emin ol benzinde de o kadar az yakar :D

kuzeyank

Şehir içi kullanmak için bi tane alsakmı ne :D :D :D
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

ALPER.

ganinin daha iyi tanıdığında daha yeni bir modeli var, baya bir sohbet etmiştik de, tüp de yok arabada

ne yakıyor diye sordugumda bilmiyorum bir türlü hesaplayamıyorum, sanırım gece birileri arabaya benzin doldurup kaçıyor demişti  ;D

freegane

benimki bundan az yakıyor  :D sanırım LPG fiyat farkından kaynaklanan bir fark  ;D İstanbul'da LPG 2,5 Ankara'da 2.11  :D

ALPER.

gani şu arabaya nazarı sen değdirecen başkası değil :D

o.bilge

bu ne la şehir içi 17 kuruş :D bizim arabanın yarısından da az :D 0.8 arabaya coilover bağlayan aklı seveyim :D

Mk1GTI

Alıntı yapılan: o.bilge - 04 Şubat 2012, 18:22:01
bu ne la şehir içi 17 kuruş :D bizim arabanın yarısından da az :D 0.8 arabaya coilover bağlayan aklı seveyim :D

Yanlamadan takla atsın diye  :D :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ahmancar

Mancarlar Torna

HecctoR

Alıntı yapılan: freegane - 05 Şubat 2012, 01:39:40
şu an Mk3'ten soğudum  :D

Banada bi ürperti gelmedi değil :D
Referee

freegane

tavanı kesmeseymiş ok derdim ama Hacı Murat style sunroof yüzünden benim oyumu alamadı  :D