50 FD 455 güncel fotolar S.7 de

Başlatan eser50, 31 Ocak 2012, 10:33:56

« önceki - sonraki »

eser50

resmi varmı ofsetlimi fiyat ne ? :)
Eser Oto Kaporta

freegane

Çok derin ofsetli bir jant değil,ama en azından İtalyan malı kaliteli bir jant. Google'a BBS RK yaz görsellerde görebilirsin. BBS RK 2 parçadır,Allesio tek parça başka da bir fark yok aralarından. ET 36,8J,5x100 ve 18 inç ölçülerinde.

eser50

valla ben bu gün aldım Brock replika jant lastik 900tl ye. pazartesi gelecek kargoda.
Eser Oto Kaporta

nihilist_deniz

Araba çok deli duruyor. Güle güle kullan .
Nazardan beladan kazadan ha birde cezadan uzak dursun.  :tamamdir  :sevgi:
Golf: O bir tutku

freegane

Alıntı yapılan: eser50 - 04 Şubat 2012, 23:04:13
valla ben bu gün aldım Brock replika jant lastik 900tl ye. pazartesi gelecek kargoda.

hadi o zaman hayırlı olsun,çok şükür jant lastik krizi de aşıldı :)

emrah_akkas

Hayırlısı olsun resimleri bekliyoruz...

eser50

En sonunda jantlarıda taktım :)
Eser Oto Kaporta

Gordan

Agresif bakıyor  >:(  :)

Güzel bir iş çıkarmışınız tebrikler, yalnız ön tampondaki plaka yukarıda olamayacak mıydı?

eser50

Alıntı yapılan: Gordan - 06 Şubat 2012, 20:42:36
Agresif bakıyor  >:(  :)

Güzel bir iş çıkarmışınız tebrikler, yalnız ön tampondaki plaka yukarıda olamayacak mıydı?
dün ankaraya gittimde idareten takmıştım plakalar değişecek :)
Eser Oto Kaporta

o.bilge

usta araban süper. bir app çok iyi gider bence

eser50

saol özgür kardeş Allah razı olsun evt bi app harika olur :), metalteo kardeş normalde jantları 700e aldım 80 tl kargosu tutuyordu bende kargoya 80 verene kadar 80 lira lpg ye verir ankaraya kendim gider alırım dedim ve pazar sabah 8 de çıktım bastım ankaraya 2,5 saatte 300km ankara mamak girişte şak trefik ekipleri çevirmede baktılar araba caf caflı çek sağa ehliyet ruhsat  cam filmi ve plakalardan 142 tl öptüler beni :( 100 yakıt 140 ceza 700 jant = 940 tl ye aldım  :'(
Eser Oto Kaporta

vp703

geçmiş olsn eser usta ama jantlar cok ii fiyatıda uygun hayırlı olsun cok da yakısmıs arabaya  :tamamdir
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

metalteo

Alıntı yapılan: eser50 - 06 Şubat 2012, 23:11:03
saol özgür kardeş Allah razı olsun evt bi app harika olur :), metalteo kardeş normalde jantları 700e aldım 80 tl kargosu tutuyordu bende kargoya 80 verene kadar 80 lira lpg ye verir ankaraya kendim gider alırım dedim ve pazar sabah 8 de çıktım bastım ankaraya 2,5 saatte 300km ankara mamak girişte şak trefik ekipleri çevirmede baktılar araba caf caflı çek sağa ehliyet ruhsat  cam filmi ve plakalardan 142 tl öptüler beni :( 100 yakıt 140 ceza 700 jant = 940 tl ye aldım  :'(

hayırlı olsun..

Neyse nazarlık olsun o ceza da  ;)

Kıskandılar herhalde arabayı  :D