Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yardımınıza ihtiyacım var !!!

yardımınıza ihtiyacım var !!!

Başlatan burak, 04 Şubat 2012, 14:40:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jckal_

fsi motorlara da tüp takılabiliyor artık bunlarla kısıtlı kalma derim.

burak

düz motorlar kadar verim almıyor diye duydum ben doğrumu ?

YASİN-GHOST

ben olsaydım 2.sini alırdım burak kardeş.hem değişensiz boyasız tertemiz ve dolu bi araba.km'side volkswagenlere göre hiç bişey değil.arta kalan paranada ufak çaplı modifiye yaptırırsın istersen.jant,lastik,karlık fln.ama karar senin  :)
HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR . . .

jckal_

öle bişi yok o6onur bu konuda bilgilidir. ben daha tasarruflu diye duydum..

ŞEREF84

Merhabalar burak dogru karar normal motor al derim FSI alma normal motorda tüp imkanı çok iyi FSI takılıyo diyolar ama çok sıkıtı oluşuyor yerindeolsam ya afyondakini yada bursadakini tavsiye ederim ankaradaki arabanın km çok yüksek bence istanbul arabalarınada ne kadar güven olur bilemem  :saygılar

burak

tmm saolun ama biraz daha düşünecem almak için
:)

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: jckal_ - 04 Şubat 2012, 21:05:38
fsi motorlara da tüp takılabiliyor artık bunlarla kısıtlı kalma derim.

FSI motorlara takılan tüp hem motor soğukken hem de performans kullanımında harareti önlemek için benzine geçiyor. lpg kadar benzin de eklemen gerekiyor aracına. lpg ye geçmenin bir anlamı kalmıyor bir anlamda. kaldı ki dönüşümü de daha pahalı.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

fortuna1299

BENCE BİRAZ  BEKLE TEMIZ  BIR TOUR AL.TOUR OLAN IYI AMA FIYAT YUKSEK GELDI BANA.BENDE 2008 VAR EDIYOSA O KADAR BENDE SATIM:))