19 Şubat İstanbul Mangal Tavuk Kanat Sucuk

Başlatan mukad, 31 Ocak 2012, 17:15:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rsb

Alıntı yapılan: mukad - 04 Şubat 2012, 10:38:08
1, köprü üzerinden köprü çıkışında 9,30 gibi orda olursunuz

her türlü 9:45 i bulur o :)   sen gene beklicekmisin abi bizi ?

mukad

beklicem ama orda da polis laf ediyo bekledigin zaman ama tek araba oldumu bişey demiyo ama bakıcaz artık
9,30,9,45 arası oralardayım

5ani5 mk2

ÜMRANİYE CARREFOURDA BULUŞUP gerekirse alışveriş yapıpppp ordan piknik alanınıaa geçsek daha iyi olmaz mı:)
Exclusive Garage

Rikiii

emrah mekanı biliyorum ben olmadı brdan toplanp gdrz benm kanat sucuk yicek param yoq ama nedcez dkkndan ekmek arası yapsam sucuk olmamı  ;D

chemisamet

nerde 30 numara hadı hadı
Baska ISTANBUL yok alooooooooooo
TEKIRDAG lılar nerdesınız????

arda_86xxx

parasız adam 1.8 gti binermi  ;D ;D ;D ;D bak ben biniyormuyum nie param yok :):):)
hadi paran yok orda okadar adamız idare ederiz artık napalım  ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: Rikiii - 04 Şubat 2012, 13:23:23
emrah mekanı biliyorum ben olmadı brdan toplanp gdrz benm kanat sucuk yicek param yoq ama nedcez dkkndan ekmek arası yapsam sucuk olmamı  ;D

mukad

abi bence önce buluşma yerine geçelim çayımızı demleyelim kişi sayısına göre de liste yapar para toplar ne istersek alırız geçenki gibi

mami6848

Beyler ben geç gelicem benim martek alışverişinde düşen payımı Emrah beyden yolun lütfen ben ona vermem :)  :D  :D  :D  ;D  ;D

arda_86xxx

;D ;D :D
Alıntı yapılan: mami6848 - 04 Şubat 2012, 20:10:27
Beyler ben geç gelicem benim martek alışverişinde düşen payımı Emrah beyden yolun lütfen ben ona vermem :)  :D  :D  :D  ;D  ;D

Rikiii

emrah yavrum sen ayvayı yedin bakkallar sana kitledi işi ;D ;D ;D ;D

ReDDeviL

19 unda ben şehir dışında trabzonda olucam yoksa gelirdim bilen bilir   ;D

Size iyi buluşmalar beyler  :tamamdir
ADK

chemisamet

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 05 Şubat 2012, 01:26:45
19 unda ben şehir dışında trabzonda olucam yoksa gelirdim bilen bilir   ;D

Size iyi buluşmalar beyler  :tamamdir
kardesını felan yolla yerıne aga care yok sayımız azalıyo.. :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

TanerErbay

Alıntı yapılan: mukad - 04 Şubat 2012, 14:37:21
abi bence önce buluşma yerine geçelim çayımızı demleyelim kişi sayısına göre de liste yapar para toplar ne istersek alırız geçenki gibi

+ 1

yine ayni sekilde yapariz güzel olur :)

bkzmn

Alıntı yapılan: rsb - 03 Şubat 2012, 18:35:27
aynen öyle olacak ... saatimizi belirleyelim ona göre  orda buluşuğ konvoy gitcez...

yazılanlara göre saat 9 da cevizlibağda buluşuyoruz galiba. 9:15 gibide hareket edicez anladığım kadarıyla.