Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ankara Ben Geldimmm - Sayfa 2

Ankara Ben Geldimmm

Başlatan e12, 02 Şubat 2012, 00:06:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

Alıntı yapılan: panik - 02 Şubat 2012, 23:44:59
vay vay vay ankaraya yakışır!!! Tabi Ankara da size Erdinç Bey :) saygılar, hoşgeldiniz efenimm :tamamdir :tamamdir
hosbulduk caglarcım guzel dıleklerın ıçın tesekkur ederım yakısırız artık ankarayla bırbırımıze en kısa zamanda gorusmek uzere... :tamamdir :sevgi:

dj_burak

hoş geldin şansına gelir gelmez buluşma oldu :) ben askerden geldiğimde 2 ay bekledim buluşmayı ancak onada gidemedim :( ama bu buluşmaya sürpriz ile gelicem poloyla gelmicem :D

alpers3

Alıntı yapılan: e12 - 03 Şubat 2012, 12:21:52
eyw alpercim cok sukur tanısmak nasıp olucak uzun zaman sonra ve artık her boslukta sanayıdeyım yerımız hazırdır umarım :D :tamamdir :sevgi:...
Ankaran tayfasinin yarisi buraya tulum birakiyo yer var:))))

dj_burak

Alıntı yapılan: alpers3 - 03 Şubat 2012, 13:38:53

alper abi benim marş dinamosundan ses geliyor arabayı çalıştırırken gırççççççççç diye deli etti beni :(

alpers3

Alıntı yapılan: dj_burak - 03 Şubat 2012, 13:47:26
alper abi benim marş dinamosundan ses geliyor arabayı çalıştırırken gırççççççççç diye deli etti beni :(
hallederız burak baktır bı dınamoya bozuksa var elımde musaıt olursakta soker takarız burda :tamamdir

dj_burak

Alıntı yapılan: alpers3 - 03 Şubat 2012, 15:07:30
hallederız burak baktır bı dınamoya bozuksa var elımde musaıt olursakta soker takarız burda :tamamdir

saol abim bozukmuş tamiri yapılıyormuş 75 tl istediler tamirine :S

e12

Alıntı yapılan: alpers3 - 03 Şubat 2012, 13:38:53
ok hazırlayın tulumumu bundan sonra ordayım .. ;D :D :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Sonunda geldin demek Ankara'ya hadi gözün aydın Erdinç abim  :tamamdir Geçenlerde aramışsın kusuruma bakma telefon sessizdeydi duymamışım demek Ankara haberini vericektin keşke fırsat olsaydı da gelebilseydim Ankara buluşmasına  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???