Würth Silikon Sprey

Başlatan salihsefa, 03 Şubat 2012, 01:25:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salihsefa

http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=10150338413372004

reklamdaki araçların alayı vw - opel  :D

bunu izleyince arabayı silikon spreye daldırıp çıkarasım geldi  ;D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

htmetin

ben kapı fitillerine uygulyorum ama başka marka
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

motor temizliği için kullanmayada elverişli baksanıza amca direk dist. üstüne sıktı D:

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 03 Şubat 2012, 12:16:59
motor temizliği için kullanmayada elverişli baksanıza amca direk dist. üstüne sıktı D:

yalıtkan ürün demekki
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ceceduman

aslında çok güzel bişey alıcan kapı fitillerine koltuk kızaklarına falan sıkıcan özelllikle benim koltuk kızaklarına sıkmaya ihtiyacım var bildiğin kazık  :D

omertek

Ben kullanıyorum gayet başarılı bir ürün  :tamamdir
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

suskun

barner kullanıyorum ben gani tavsiye etmişti iyikide etmiş çok başarılı  :tamamdir
H.G WORKS

barut

araçta nerelerde ve neden kullanıyorsunuz bide onu söyleseniz :D bugün 1 kutu aldım da   :saskin:

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 04 Şubat 2012, 22:30:54
araçta nerelerde ve neden kullanıyorsunuz bide onu söyleseniz :D bugün 1 kutu aldım da   :saskin:

:) ben kapı fitillerine uyguluyorum. Donmayı ve sesi bariz şekilde engelliyor.. Onun dışında başka birşey için kullanmadım..

freegane

sakalım yok ki,6 aydır silikon sprey diyorum kimse beni dinlemedi 80lerden kalan bir tanıtım videosu herkesin kararını değiştirdi,yok bundan sonra benden tüyo müyo  :D İsteyen olursa bende Berner var,eski dükkan zamanından stoklarımda kalmıştı 6-7 tane.  15 liradan verebilirim  ;D

barut

Gani benim donma ile derdim yok yarın direk motora dalmayı planlıyom ne dersin ?

htmetin

Alıntı yapılan: freegane - 04 Şubat 2012, 22:35:01
sakalım yok ki,6 aydır silikon sprey diyorum kimse beni dinlemedi 80lerden kalan bir tanıtım videosu herkesin kararını değiştirdi,yok bundan sonra benden tüyo müyo  :D İsteyen olursa bende Berner var,eski dükkan zamanından stoklarımda kalmıştı 6-7 tane.  15 liradan verebilirim  ;D

Neden bahsettiğini anlamıyoruz?  :D :D :D ney slikon spreymi?? ney ney   >:D

freegane

Alıntı yapılan: barut - 04 Şubat 2012, 22:36:18
Gani benim donma ile derdim yok yarın direk motora dalmayı planlıyom ne dersin ?

olur tabi neden olmasın,motordaki hortumları besler,plastik parçaları parlatır ve yalıtımı sağlar  :tamamdir

freegane

Alıntı yapılan: htmetin - 04 Şubat 2012, 22:37:09
Neden bahsettiğini anlamıyoruz?  :D :D :D ney slikon spreymi?? ney ney   >:D

ne neden niye niçin de me,yap dediğimi yap yaptığımı yapma  :D