İstanbul İçin Gece Gezisi

Başlatan r76, 17 Ekim 2007, 17:21:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Firestarter

Büyük ihtimal 7.00 yada en geç 8.00 gibi Kavacık'ta toplanılır. Kavacık'tan Beykoz taraflarına geçeriz. Oradan da sizi çok güzel bir yere götüreceğim  :)

r76

oo guzel  8 olursa daha guzel olur  :D

r76

kaç kişi oluyoruz bu arada  8)
eğer cok kişi olucaksak yanı 10 ve uzerı
camlara bı vwtr kagıdı hazırlayak onu yapıştıralım olmazmı  ???

Firestarter

Alıntı yapılan: espirtlotus - 19 Ekim 2007, 23:48:39
camlara bı vwtr kagıdı hazırlayak onu yapıştıralım olmazmı  ???
Bence onu öyle değil de, sayı olarak yapsak daha güzel olur. Yarış araçlarında yaparlar ya, kapı numarası.  ;D

Firestarter

Hadi bakalım arkadaşlar, büyük gün geldi  :)

r76

evet geldi  haydı bulusmaya gercı akşama daha cok var ama   
kaç kişiyiz bu arada ya

teo

Arkadaslar ben fena hastayim yaa... persembe gunu sinyal verdigi halde cok is var diye ise gitmeye devam ettim. ilac olayina da girdim ama kisitli, simdi burun bogaz gogus daha da kotu oldu. aslinda ola ki iyi hissederim gelirim ama %90 olamayacagim, cok isterdim.. oralari da cok severim ustelik:(

r76

hadi ya gelseydiniz sizde keske  :'(

Firestarter

Gökhan abi geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki buluşmaya katılırsın. Arkadaşlar yeri belirledik. Saat 19.00 gibi yola çıkarsınız. Birşey olursa Nizam ile bağlantıya geçebilirsiniz  ;)

nizam

gökhan abi geçmiş olsun...

arkadaslar fatih sultan mehmet köprüsünden anadolu yakasına geçtiginizde kavacık ayrım noktası vardır, sehir içi ve sehir dısı seyehat yapan otobüsler sağ tarafta dur kalk yaparlar. kalabalıktır dikkat edin az ileride bekleme yerleri var ben orada olacam saat 19:00 da cep telefonum 544 763 36 42 ulasabilirsiniz..
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

r76

ya arkadaslar saat 18.40 tan  19.40 a  kadar
şu fsm cıkısındaki kavacık kavsağı tabelasının hemen önünde bekledim  :bekleriz:
ne gelen oldu ne giden  >:D
kımsenınde telefonunu bılmediğim için , nabalım olsun birdahakine artık
bizde bi saat oturduk arabanın ıcınde arkadasım vardı yanımda muhabbet ettik, iyi oldu ne zamandır gorusmuyoduk ama buluşamadık ya, kavacıgıda dolaştım sonra baktım hıc bi vw gormedim  :D
vallahi bi golf 1 görsem atlıcaktım ama yoktu  :D
sonra biraz turladık felan  1.kopruden dondum eve
:bekleriz: :bekleriz:

Sile-R

Gördüm valla demin Zeynepkamil tarafından Natilus tarafına doğru şiddetle seyediyorlardı :) Başı Polo çekiyordu  :halazn:
...

teo

ya ben de bi umutla girdim cidden bulusamadiniz mi yaa? yoksa geyik mi?:)

r76