Araç Sorgulama 3

Başlatan _can_, 31 Ocak 2012, 23:47:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_can_

VWci

Öncellikle 84 modellerde bu uzun tamponlar yoktu. Sonradan takılmış... Araçın içi-dışı fotolardan fena durmuyor yaşına göre.

_can_

Evet balon tamponlar sonradan yapılmış ancak işçilik güzel, ancak hidrolik direksiyon yok galiba daha aramadım ama arkadaşım yok diyor ve ön kapılarda kelebek var benim içime sinmeyen tek şey o :(

MeTHea35

84 lerde hidrolik direksiyon yok sonradan taktıysa bilemem

frtzmn

85 modeli vardı bizde oda dizel di hidrolik direksiyon yoktu ama öndeki kelebek camı hosuma giderdi nedense degsk glirdi bana ama tek kapıydı o arkada yoktu kelebek o yuzden hoş duruyodu

_can_

Aracın birkaç fotoğrafını yolladı bana ilan sahibi, araçta biraz sıkıntı yaratıcak çürükleri mevcut :/

MeTHea35

Alıntı yapılan: _can_ - 01 Şubat 2012, 22:53:54
Aracın birkaç fotoğrafını yolladı bana ilan sahibi, araçta biraz sıkıntı yaratıcak çürükleri mevcut :/
çuruklu sanayide ugrastırcak araca bu fiyatları verilicegine al sıfırdan topla kendin yaptıgını bıl bare gerek yok kardeşim salla sen bunu

_can_

Bizde öyle düşündük kardeşim ,  daha uygun bir fiyata verirse belki düşünebilirim ama pazarlık fiyatını konustuk çürükleri olmasaydı alınırdı. Şimdi daha da düşürmesi lazım :)