Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 31

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DenQ

bende atego nickli arkadaşın arabasını bugün gördüm :) postanenin karşısında duruyordu, stop lambalarına bayıldım :)

kuzeyank

Bende Hasan Ali'nin Çankırıya girmeden soldaki  Trafoya çizdiği Stak graffitisini gördüm. >:D
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

STAK67

Alıntı yapılan: kuzeyank - 30 Ocak 2012, 21:40:26
Bende Hasan Ali'nin Çankırıya girmeden soldaki  Trafoya çizdiği Stak graffitisini gördüm. >:D

abi senin ne işin var orda ya :D hayırdır

kuzeyank

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

STAK67

atego

Alıntı yapılan: DenQ - 30 Ocak 2012, 15:55:15
bende atego nickli arkadaşın arabasını bugün gördüm :) postanenin karşısında duruyordu, stop lambalarına bayıldım :)

Teşekkürler, Batıkent in en işlek park yeri oldu orası metro inşaatı yüzünden. 2 yıldır arabayı buluşma dışı gören yoktu oraya park ettim  2 günde 2 kişi oldu :)

chemisamet

[IMG]http://img851.imageshack.us/img851/7550/20110101083031.jpg[/img]
forumdan degıl ama yakın yerlerde calısıyoruz cogu sabah ıse gıderken selamlıyorum ama bı turlu tanısamadık :D :D

leonerdi

saat 18 civarı etlik giresun caddesinde beyaz mk3 gördüm ama plakayı falan okuyamadım sticker vardı kelebek camlarında

mikail

bugun saat 10:30 civarinda maltepe koprusunde 34gnc13 plakali ventoyu gordum cok diri duruyordu.

dj_burak

Alıntı yapılan: atego - 31 Ocak 2012, 02:55:07
Teşekkürler, Batıkent in en işlek park yeri oldu orası metro inşaatı yüzünden. 2 yıldır arabayı buluşma dışı gören yoktu oraya park ettim  2 günde 2 kişi oldu :)

bende postanenin yanında oturuyorum ama bi türlü göremedim :D geçen aylarda başka bir vw sitesinden bi araç görmüştüm stickerlı etimesgut köprüsünde o kadar haftada 5 6 kere aracımı çıkarır sürerim bol bol ama ne kimseyi gördüm nede kimse beni gördü neden böyle anlamıyorum :D

STAK67

Alıntı yapılan: dj_burak - 06 Şubat 2012, 12:51:50
bende postanenin yanında oturuyorum ama bi türlü göremedim :D geçen aylarda başka bir vw sitesinden bi araç görmüştüm stickerlı etimesgut köprüsünde o kadar haftada 5 6 kere aracımı çıkarır sürerim bol bol ama ne kimseyi gördüm nede kimse beni gördü neden böyle anlamıyorum :D

senide kardesim görmüş epey önce eskişehir yolunda :D

dj_burak

Alıntı yapılan: STAK67 - 06 Şubat 2012, 13:56:12
senide kardesim görmüş epey önce eskişehir yolunda :D

oley o zaman :D

o değilde biraz önce evin önünde 34 nts 20 mi 26 mı 28 mi bişey gördüm forumun stcikerı vardı gri golf III buradan selam olsun der iyi akşamlar dilerim :D

suskun

sametin arabası değilmi vento ile takasladığı ?
H.G WORKS

dj_burak