Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Seat Cordoba 1.9 TDI - Sayfa 4 güncel fotolar - Sayfa 2

Seat Cordoba 1.9 TDI - Sayfa 4 güncel fotolar

Başlatan metalcil, 10 Ekim 2011, 10:44:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

kazasız belasız hayırlısı olsun ve dogum gununuz kutlu olsun  :tamamdir

metalcil

Çok sağolun. Kısmette bu varmış diyelim artık. Doğum günü tebrikleri için tekrar teşekkürler..

PoloGTI

Hayırlı olsun abi kazasız belasız.
Vw Polo 6N

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: metalcil - 10 Ekim 2011, 14:35:25
Bilal duyduğuma göre bu aracın motoru 130 bg Bora motoruymuş. Chiptuningle yazılımla bu değer elde edilebiliyor diye duydum. Varmıdır aslı?

ewt o güçler elde ediliir hepsinde aynı motor var 100hp lik mi senin ki:)
Exclusive Garage

metalcil

Ruhsatta 90hp geçiyor. Dynoda 75hp çıktı. Turboda kurum varmış. Temizlenirse 80-85 çıkar dediler.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: metalcil - 11 Ekim 2011, 09:59:43
Ruhsatta 90hp geçiyor. Dynoda 75hp çıktı. Turboda kurum varmış. Temizlenirse 80-85 çıkar dediler.

turbo bakımı manifold temizligi carcon clear yapılmalıı.. ardından chip ile 120 hp lere ulaşır:) turbo kontrol valfininde kontrol edilmesi gerekir...
Exclusive Garage

cavanozz

hayırlı olsun eyüp kazasız belasız inşallah..  ;)
yeni yine yeniden..!! 8)

metalcil

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 11 Ekim 2011, 10:08:32
turbo bakımı manifold temizligi carcon clear yapılmalıı.. ardından chip ile 120 hp lere ulaşır:) turbo kontrol valfininde kontrol edilmesi gerekir...

Şu turboyu bir halledeyim, bakalım sadece kurummu yoksa başka şeylerde çıkacakmı. Durumu azda toplarsak seni bir ziyaret edip çayını içeriz inşallah.

etikettt

:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir
aracı snırım ılk ben gordum forumdan kazasız belasız abi maşşalhı var
34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: metalcil - 11 Ekim 2011, 11:08:35
Şu turboyu bir halledeyim, bakalım sadece kurummu yoksa başka şeylerde çıkacakmı. Durumu azda toplarsak seni bir ziyaret edip çayını içeriz inşallah.

inş beklerim abicim. turbo sökülcekse daha farklı turbo takılablir.150 hp guçler sorunsuz çıkarırr:) turboyuı söktürmeden önce dedigim işlemleri yapmanı öneririm:)
Exclusive Garage

suskun

eyüp allah kaza bela vermesin dostum hayırlı nuğurlu olsun  :tamamdir
H.G WORKS

suskun

maaşallah cordobaların arkadan görüntüsü çok hoşuma gidiyo vallahi  :tamamdir
H.G WORKS