Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( : - Sayfa 16

12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( :

Başlatan Ouzoo, 10 Şubat 2011, 14:58:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

barthez

Alıntı yapılan: Ouzoo - 07 Aralık 2011, 14:18:56
Malesef, keşke elimizde olsa :/
oğuzum sedatın nizamın diğer herkesin askerliği bitti seninki bitmedi yoksa kars'ın sıcak iklimini 'mi
sevdin :D
golf 4 1,8 Highline

Ouzoo

Kars harika hakikaten çarşıda bikinili kızlar flm var ( : 145 flm kaldı sanırım :tavkiss:
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 107 mi... 15 gün sonra güneş doğdu Sarıkamış'a... Gelmiş bitanesi diyor ki; atarsa 380 başka yok olsada vaktim yok.. bababa

ALPER.

Alıntı yapılan: Ouzoo - 29 Ocak 2012, 12:29:08
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 107 mi... 15 gün sonra güneş doğdu Sarıkamış'a... Gelmiş bitanesi diyor ki; atarsa 380 başka yok olsada vaktim yok.. bababa

hayırlısıyla bitecek inşallah :)

Ouzoo

İnşallaaaahh ( : Demet albüm çalışmalarına başlamış, irtibattayız beraber çıkıcaz  8)

ALPER.

en olmadı serdar ortaça yetişirsin :D

barthez

Alıntı yapılan: Ouzoo - 29 Ocak 2012, 12:29:08
anlaşıldı kışı sarıkamışta bitirecen :)
golf 4 1,8 Highline

OffLineR

Gel hadi olm artık
Özledik amua.
Arabayı vericem daha sana :P
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

cavanozz

yüzden düştünmü oğuz..   ıslattılarmı anlat bakalım  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

OffLineR

Düşmüştür artık ya.
Teskere tarihi nedir şimdi Oğuzhan paşa
Yaz bakalım.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Bugün 94 arkadaşlar.. Islatmak mı! tükürüğün yere değene kadar donduğu bir hava mualefetinde sadece kara bastık birbirimizi.. 17 Mayıs gibi sanırım çıkışım.. Madonna konserine yetişiyorum gençler