helezon

Başlatan talos, 29 Ocak 2012, 00:29:11

« önceki - sonraki »

talos

arkadaşlar 1984 scirocco ya golf2  jetta 2 spor yay olurmu fk dan sipariş vermek üzereyim fikirleriniz....

golf-line2

golf mk1 die wermelisin..

talos

e ilanda 83-92 model diyor ??? mk bir dersem 78-82 model diyor

5ani5 mk2

FK artık tr ye göndermiyoo bilgin olsun paran boşa gitmesinn geri almak için çok uraşırsın :=)
Exclusive Garage

talos

haydaaaa
niye yollamıyolar artık türkiyeye???

talos

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak bi arkadaşım benim araca hangi spor yaylar olur jetta-golf .....

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: talos - 29 Ocak 2012, 14:49:56
haydaaaa
niye yollamıyolar artık türkiyeye???

bi panjur alalaım dedik arakdaşa 1 ay geçti gelen yok. sonra aradıkk allmanyayıı.  artık göndermyoruz dediler.
Exclusive Garage

talos

peki tamam türkiyeden alayım hangi model aracın yayı olur benim araca golf1 jetta 1 mi golf2 jetta 2 mi arkadaşım golf 1 demiş ama ....

htmetin

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 30 Ocak 2012, 17:10:21
bi panjur alalaım dedik arakdaşa 1 ay geçti gelen yok. sonra aradıkk allmanyayıı.  artık göndermyoruz dediler.

Arkadaş forumu takip etsenize 4 aydır bağırıyoruz FK Türkiyeye gönderme yapmyor diye.. Ama yakında TÜrkiye için özel sayfa yapılacak
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 30 Ocak 2012, 17:50:44
Arkadaş forumu takip etsenize 4 aydır bağırıyoruz FK Türkiyeye gönderme yapmyor diye.. Ama yakında TÜrkiye için özel sayfa yapılacak

ben mk3 için yay almışştım orjın fk çokda güzeldi. suan STAK vento nun üstünde :) hbrimiz yoktu kesmişlerr gönderiyi:) bence özel sayfada yapaömzlar turkler onunda çakmasını yapar :)
Exclusive Garage