Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
"Sadece Farklılar" ...

"Sadece Farklılar" ...

Başlatan lostys, 28 Ocak 2012, 18:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

"Sadece Farklılar" ...

DOWN Sendromlu Çoçuklarımızın Çalıştığı Bir Mekan. Lütfen Paylaşalım! Paylaştıralım!

Sıcak Bir Yemeğe Ne Dersiniz?

Down Cafe Mecidiyeköy'de çok da ortalıkta bir yerde değil, en kolay anlatımla PROFİLO Alışveriş Merkezi ana kapısından çıkıp sağa doğru yürüyün, ilk sol sonra börekçiden ikinci solu da yapıp hafif yokuş aşağı 30–40 metre yürüdükten sonra sağda. Bu cafede sadece DOwn sendromlu çocuklar çalışıyor, dönüşümlü olarak ayda 25 çocuk çalışıyor 100 tl maaş alıyorlar.... Cafe'nin desteklenmesi gerek, paylaşın ziyaret edin.... makarnaları harika.

PAYLAŞALIM!

Alıntı : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150544902792390&set=a.10150544902757390.402638.662667389&type=1&theater

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

suskun

H.G WORKS

MeTHea35

STAK67

CoX_BoY

dünyanın en temiz insanları benim öğrecilerimde down sendromluydu şimdi bitanesi kaldı cok temiz kalpli insanlar  :tamamdir  :sevgi:

lostys

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 29 Ocak 2012, 17:23:41
dünyanın en temiz insanları benim öğrecilerimde down sendromluydu şimdi bitanesi kaldı cok temiz kalpli insanlar  :tamamdir  :sevgi:
onur olayı facebook ta gördüm, duygulandım, paylaşmak istedim. istanbulda olanlar belki uğramak ister diye düşündüm. istanbula gittiğimde bi uğramayı düşünüyorum.

DenQ

bilmeyenler için ankara kızılayda'da var down cafe. :tamamdir

confidence

çok güzel bir resim çok   :tamamdir
CONFİDENCE
[/b]