arac bılgı

Başlatan forza90, 27 Ocak 2012, 19:31:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

forza90

arkadaslar arastırmaya devam edıyorum hala bulamadım ama bugun bunu gordum arac sahıbını aradım 6500 dıyor son  pazarlık payı yoktur dedı sızce fıyat nasıl arac  hakkında goruslerınızı yazarsınız  :)
http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3411993

fatih1708

Ben 6000'e vermeyi düşünüyorum bunun fiyatıda çok fena değil.Benimkine 1günde 5750'ye alıcı çıktı o bağlamda düşünülürse uçuk fiyat değil.muayene durumunu yazmamış bence o önemli neticede eski araba sıkıntı yaratabilir

STAK67

sanırım mami biliyor aracı

forza90

aaa  kardes aracın sahıbı tanıdık mı yoksa nasıldır bılgınız varmı  fatıh kardes duz 6000 e he dese alıcamda :D

arda_86xxx

evet arkadaslar araç bizim arkadaşın araç oldukça güzel kasası düzgün alınacak araçtır.

mami6848

Hasan faceden fotolarımı çalma  :D  :D  :D evet beyler arac arkadşımda zamanında ben aldırdım onlarada.

forza90

arkadaslar arac hakkında bılgı verırmısınız sonradan dızel atmamı yoksa orjınalmı ben gercekten begendım ama arkadas pazarlık yapmıyor :D 5500 6 ya ıkna etsek hem sıteden bırıne gıder arkadaslar  :D

GolfMk1Cabrio

Hacı bunun iç sis farları uzakta duruyor ya  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mami6848

Valla kardeşim arabayı alırken eski sahibi bize sandık motor attık ded araba dizel zaten motor da bi sıkıntı yok araba yürüyor bi debriyaj balatası degşcek sadece o bildigim..
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 27 Ocak 2012, 20:53:52
Hacı bunun iç sis farları uzakta duruyor ya  :D
O muhteşem türk işçiligi işte birisi yapmış ölede kalmış sisler hella ama  ;D

STAK67

Alıntı yapılan: mami6848 - 27 Ocak 2012, 20:21:28
Hasan faceden fotolarımı çalma  :D  :D  :D evet beyler arac arkadşımda zamanında ben aldırdım onlarada.

maksat yardımcı olmak :)

mami6848