Golf MK2 GT Syncro 4x4

Başlatan Serencebey, 27 Ocak 2012, 16:10:10

« önceki - sonraki »

Serencebey

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-mk2-gt-syncro-4x4-1-6-dizel-72541465/detay/

Gerekli detaylar ılanda yazıor

telefon numaram orda mevcut zaten sorusu olanlar ararlarsa daha hızlı cevap alırlar :)

lostys

üstad takas olma imkanı var mı :)

Serencebey

Alıntı yapılan: lostys - 27 Ocak 2012, 16:24:18
üstad takas olma imkanı var mı :)

teklıfınızde ne var :)

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

GErçekten güzel araba. Ekim ayında yine izmirden mi aldınız ?

MeTHea35

Alıntı yapılan: barut - 27 Ocak 2012, 17:31:43
GErçekten güzel araba. Ekim ayında yine izmirden mi aldınız ?
İstanbul aracı sanıyorum tahminimce daha once sarı Performa jantlar vardı eger o araba ise ve o gunden bugune baya bi fark var

lostys

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 27 Ocak 2012, 23:56:48
İstanbul aracı sanıyorum tahminimce daha once sarı Performa jantlar vardı eger o araba ise ve o gunden bugune baya bi fark var
mete dizel arıyodun al işte sana dizel :D

TanerErbay

masallah cok güzel bir arac

param olsa kacirmak istemezdim

servet_volt

aynen. 11 mılyar mı neydı pedere yalvarmıstım o kadarda ama almam demıstı :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Serencebey

Aynen o araç, aldıgımda baya eksıgı vardı pandızotundan gogustekı dugmelerıne km saatı bıle calısmıyordu

yag kacagı vardı ıste yavas yavas topladık bu hale geldı :)

dusunen arkadaslar ıcın fıyat teklıfı yaparlarsa konusuruz..

panik

hayırlı satışlar olsun. yalnız şu porsche jantları nasıl adapte ettiniz bir anlatsanız ya, malum burası bir forum, paylaşacağınız bilgilerden faydalananlar illa ki olacaktır. teşşekkürler şimdiden :saygılar :saygılar

htmetin

Techturkey sitesinde konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam.. ses yalıtımı var kasası güzel bir araba... Golf 2 işte yaa safkan german
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline