Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
arabama 3 gün önce taktırdıgım atiker marka sıralı gaz sisitemi satılık

arabama 3 gün önce taktırdıgım atiker marka sıralı gaz sisitemi satılık

Başlatan red polo, 26 Ocak 2012, 21:47:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

red polo

arkadaşlar  1000 tl verip aldıgım gaz sisitemini içime sinmedigi için satıyorum sıralı 3 gün oldu taktıralı eger düşünürseniz arayın görüşelim şu anda arabanın üstünde calışır vaziyette bütün parcalarını söktürp almak şartıyla satılıktır ist içi olanlanlar arasın                                                                                                                                   0541 643 06 34                                                                                                                                                                                      şahin güleryüz                                                                                                                                                                                                                           [email protected]

tech_00

Dostum aracının ateşlemesıne falan iyice baktırsaydın..hersey bıttıkten sora lpg ıle ılgılı nıhai kararını verseydın..

red polo

yok kardeşim  ya arabama zarar verdigini düşünüyorum motor sesi degişti valla arabada sogucam diye binmiyorum  lpg bana gelmez hafta sonu cıkartuırırım büyük ihtimalle