Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
RabbitHan - Sayfa 202

RabbitHan

Başlatan Han, 19 Eylül 2007, 19:01:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

nayır nolamaz sonunda nörüyorummmm evet başladı şükürler olsun çoçuklarımdan once bu fotoları gordum:)
kardeşim hayırlı ugurlu olsun umarım hersey istediğimiz gibi olur... :tamamdir :sevgi:

rsb

valla erci sonunda kafana göre bi kaportacı buldun ya dünyanın en mutlu insanı olmuşsundur şuan :) ve bizde  bu mutluluğu seninle paylaşıyoruz :)

panik

ivit ivit ivit!!! süper len, kolay gele, ats cuplarla bu yükseklik çok iyi mi olmuş mu ne??

Han

Alıntı yapılan: nizam - 26 Ocak 2012, 10:53:36
erci 4 senelik emek sonunda hareket edecek sağlıklı olarak bir günlük bana verirsin artık  >:D
İnş kanka.
Alıntı yapılan: e12 - 26 Ocak 2012, 11:09:39
nayır nolamaz sonunda nörüyorummmm evet başladı şükürler olsun çoçuklarımdan once bu fotoları gordum:)
kardeşim hayırlı ugurlu olsun umarım hersey istediğimiz gibi olur... :tamamdir :sevgi:
Evet abi ama 1 ay oldu sanki başlayalı hehehe
Alıntı yapılan: rsb - 26 Ocak 2012, 11:13:23
valla erci sonunda kafana göre bi kaportacı buldun ya dünyanın en mutlu insanı olmuşsundur şuan :) ve bizde  bu mutluluğu seninle paylaşıyoruz :)
:sevgi: :tavkiss: :sevgi:
Alıntı yapılan: panik - 26 Ocak 2012, 11:45:20
ivit ivit ivit!!! süper len, kolay gele, ats cuplarla bu yükseklik çok iyi mi olmuş mu ne??
Evet ama ölçü için bu kadar bastık çokta tatlı duruyor :D ben 2 parmak daha yukarı alırım muhtemelen :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

panik

acık para daha olsa da airride hem konforlu hem süper görüntülü olur ya... gözü çıksın paranın...

MeTHea35

duruş 10 numara olmus abii kolay gelsin  :tamamdir

vw_golf_mk2

harika duruyo abi araba valla bu basıklıkla cidden çok tatlı duruyo :)
Cesaretin yoksa; Seyret ;)

90khan

maşallah diyeyim güzel ilerliyor arka çamurluk süper olmuş bende istiyorum :) babama baskıya başlıyayım

fatih_06

içim kıpır kıpır oldu görünce  :D allah hayırlısıyla tamamına erdirsin çok güzel gidiyo :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Heheheeeyyyytt bizim oğlanada bak sen hele büyümüşte restolarada girmiş  :D Ercü abim Allah utandırmasın bi an önce bitmesi dileklerimle canım abim darısı bizim başımıza İnşallah bi eksiğin isteğin olursa haber et  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

Alıntı yapılan: panik - 26 Ocak 2012, 13:59:32
acık para daha olsa da airride hem konforlu hem süper görüntülü olur ya... gözü çıksın paranın...
Aynen de belki sonrası için yaparım onu :D
Alıntı yapılan: MeTHea35 - 26 Ocak 2012, 14:29:32
duruş 10 numara olmus abii kolay gelsin  :tamamdir
Evet çok güzel keşke bu kadar basabilsem TR de zor :(
Alıntı yapılan: vw_golf_mk2 - 26 Ocak 2012, 14:40:55
harika duruyo abi araba valla bu basıklıkla cidden çok tatlı duruyo :)
aynen :D
Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 26 Ocak 2012, 15:03:46
Rabbithan'ın Doktorları :)
Doktorlara selamlar :)
Alıntı yapılan: 90khan - 26 Ocak 2012, 15:05:32
maşallah diyeyim güzel ilerliyor arka çamurluk süper olmuş bende istiyorum :) babama baskıya başlıyayım
Aynen beyin yıkamaya başla :D
Alıntı yapılan: fatih_06 - 26 Ocak 2012, 18:55:15
  içim kıpır kıpır oldu görünce  :D allah hayırlısıyla tamamına erdirsin çok güzel gidiyo :tamamdir
Aynen bende hep kıpır kıpırlaşıyorum gördüğümde :D
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 26 Ocak 2012, 19:00:22
Heheheeeyyyytt bizim oğlanada bak sen hele büyümüşte restolarada girmiş  :D Ercü abim Allah utandırmasın bi an önce bitmesi dileklerimle canım abim darısı bizim başımıza İnşallah bi eksiğin isteğin olursa haber et  :tamamdir
Eyvallah kardeşim :D
:tavkiss: :tavkiss: :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

90khan

ters tepti benim babama tepkim sat şunu demeye başladı  :-[

cavanozz

erci söylenilen tarihden önce bitmeyecek sanırım,,  yavaş ve dikkatli ilerliyor  ::)   
bu arada aracı bukadar yüksek yapma azcık basık olsun  :saskin:  :p  ;D
yeni yine yeniden..!! 8)