Lpg'de kilometrede 40 kr yakıyor.

Başlatan leadri61, 25 Ocak 2012, 18:30:23

« önceki - sonraki »

leadri61

2000 model aee motor sıralı tüp var.
2 kez kmyi ölçtüm 20 liraya 54km ve 48 km gitti şehiriçi sakin kullandım neden bu kadar fazla yakıyor.2. km hesaplaması yapmadan gaz ayarını yaptırdım fazla bir oynamasıda yoktu.sorunu ne olabilir çok fazla değil mi

west_55

Benzinde ölçtünüz mü hiç?

caner4

öncelikle ölçüm öyle yapılmıyormuş ben de tüpü takan yere gittiğimde 60 lira gaz koydum şu kadar gittim geldim diyorum . adam ukala bi şekilde öyle ölçüm yapılmaz depoyu doldurcan bitince km'ye bakcan diyo >:(  iyi de ben sürekli depo dolu gitmek zorunda mıyım ? belki ben de sen gibi 20 liraya nekadar km gidiyorum onu öğrencem . bu ustaların kafalarını anlamıyorum ya bizde mi problem var acaba derdimizi anlatamıyoruz. ömrümüz benzin istasyonlarında geçti ölçüm yapmaktan matematik dehası olcaz ya...
This is the best one until we make a better one.......

west_55

Petrol ülkesinde yaşasaydım keşke. Hayali bile başka. Depodan taşana kadar doldurturdum   :D

caner4

This is the best one until we make a better one.......

leadri61

@west_55
benzinde ölçmedim ama şimdi onda ölçüm yapacam.

@caner4
valla haklısın.
arada ucurum olmasa dicem depoyu fulleyim ölçiyim diye ama kmde 40 kr yakıyor :S

west_55

Belki LPG ile değil de araçla ilgili bir sıkıntı vardır. Benzinde de dene bakalım sonuç ne olacak.

speedystop

Aklıma hemen lambda geliyor aracın çalışmasında herhangi bir anormallik varmı hocam?
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

leadri61

Alıntı yapılan: speedystop - 25 Ocak 2012, 23:16:54
Aklıma hemen lambda geliyor aracın çalışmasında herhangi bir anormallik varmı hocam?
her zaman çalışmasında sorun olmuyoda bazen 1 kez calışmadığıda oluyodu.

Ayriyetten egzozdan çok duman çıkıyor.banamı fazla geliyor ama diğer araçlardan daha fazla beyaz duman atıyo o kesin.
sanayi yolları gözüktü bakalım ???

ceceduman

offf haribden çok yakıyomuşun yaaa maşallah benim polo 20 liraya 110 km re yaptı hemde şehir içi ama az yaksın diye baya yumuşak davranıyodum  :sevgi: canım polomm  :sevgi:

Mekatronik34

Valla üstat sahiden çok  yakıyomuş bence sen kesinlikle bir cihaza baglat motor degerlerine bi baksınlar hararet müşirine felan bi baktır çok bozulur bu modellerde... :-\

bENİM sportline benzinde o kadar yakmıyo sakın kullanırsam...Senin araba bozuk bence hocam baktır sen ona ...
Dikkat ısırır !!!

gberk

Benim aracımda LPG yok ve benzinde 40 kuruş yakıyor şehir içinde.

polokolo

benim araçta 1999 model 350 400 arası lpg yakıyor sanayiye daha gitmedim. 2 ay oldu alalı

orca

benim satmış olduğum poloda kullaıma göre 25 - 28 kuruş yakıyordu şimdi 2000 megane otomatik kullanıyorum oda 26-30 kuruş arası yakıyor
RedMercury