100 km hızdan sonra rüzgar sesi

Başlatan nar1985, 22 Ocak 2012, 03:51:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nar1985

selamlar arkadaslar aracımı alalı 4 ay oldu 100 km hıza geldıgımde arka taraftan bı ruzgar sesı alıyorum servıse getırdıgımde fıtıllerıni yagladılar kesılır dedıler kesılmedı sorunu anlayamadım sizce nedir?

kemal_koker

yaşamadığım için bilemiyorum

tunataskiran

var hocam var bizim arabada da var:D  daha doğrusu arabanı başkasına ver o kullansın arkada otur rüzgar sesi alıyosun :/ rüzgarı içeri almıyor baya ses yapıyor.. servis bi çözüm üretmiyo ki üretemezde bana göre araçlarımızdaki izole sistemi çok çok kötü :d kapı içlerinde izolasyon denilen malzemenin i si yok:d o yüzden sesleri bastırmak için müziğin sesini açın daha etkli bir çözüm :D :D zaten arkaya hoparlörde yapmışsın hayırlı olsun :)

nar1985

valla doğru söyliyorsun bende izole sistemini hic beğenmedim rüzgar sesini duyunca müzik sesini açıyorum artık sinir olmamak için  :)

kemal_koker

Alıntı yapılan: tunataskiran - 22 Ocak 2012, 12:13:40
var hocam var bizim arabada da var:D  daha doğrusu arabanı başkasına ver o kullansın arkada otur rüzgar sesi alıyosun :/ rüzgarı içeri almıyor baya ses yapıyor.. servis bi çözüm üretmiyo ki üretemezde bana göre araçlarımızdaki izole sistemi çok çok kötü :d kapı içlerinde izolasyon denilen malzemenin i si yok:d o yüzden sesleri bastırmak için müziğin sesini açın daha etkli bir çözüm :D :D zaten arkaya hoparlörde yapmışsın hayırlı olsun :)

eyw Tuna hoca . şu ana kadar aracımı kımseye surdurmedıgım ve arka koltuk degıl yan koltukta bıle seyahat etmedıgım ıcın bilemiycem :/

tunataskiran

kivanc2003

hepsinde bu ses var yok diyen yalan söylüyor..ben kaç defa gittim servise bulamadılar...

TwinCept

Bende yok kıvancım gel gör dene bin ne frenlerde nede rüzgar sesi 2010 gerisi yalan  ;D ;D

AG0463

bu ne sesi yaa diyen olmadı hic =) hatta bagajı 2 kat haline getiren parçayı da eve cıkardım. ki onu cıkartınca arkadan gelen sesler arttı. ona ragmen allaha şükür hiç boyle antin kuntin bi ses yok =) bi tek kol dayamaya cok abanıyorum diye arada gıcırdıyo o kadar :D
GTD

34YZ087

aynen bendede var aynı ses hele hava bıraz rüzgarlıysa arkadan kasırga gelıyomuş gibi ses geliyor ama radyoyaa bırazcık dokun o seste dablunbazdan gelıyor oraya çok rüzgar girdinden bagajdan geliyormuş gibi oluyor yapıcak birşey yok yapan muhendise sövebilirsin ama :))
polo 6R 2011-34yz087 yeşilköy

kivanc2003

hepsin de var abi, getirin arabalarınızı bizzat sesi edirne yolunda deneyelim görelim...

kivanc2003

Alıntı yapılan: AG0463 - 23 Ocak 2012, 18:44:48
bu ne sesi yaa diyen olmadı hic =) hatta bagajı 2 kat haline getiren parçayı da eve cıkardım. ki onu cıkartınca arkadan gelen sesler arttı. ona ragmen allaha şükür hiç boyle antin kuntin bi ses yok =) bi tek kol dayamaya cok abanıyorum diye arada gıcırdıyo o kadar :D

azam sen nereye yüklensen ses gelir zaten bu bir, ikincisi dizel motor zaten ön taraf komple ses :))) arkayı duymaman normal  :t

AG0463

GTD

34YZ087

polo 6R 2011-34yz087 yeşilköy