Hararet Göstergesi

Başlatan DidimLy, 17 Ocak 2012, 15:55:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DidimLy

98 Golf 4 Basic Arabam Var. Devir Saati 4000 Den Fazla Dolduğunda Hararet Göstergesi 90 dereceden yavaş yavaş düşüyor. deviri düşürdüğümde ise tekrar eski yerine (90) geri geliyor. Ben Aracı Yeni Aldım. Acaba Bu Bir Problem Midir?
Ayrıca Yağı ve bütün filitreleri bujileri yeni değiştirdim.
Bu Konuda Bana YArdımcı Olabilirmisiniz?
Derdi dünya olanın; Dünya kadar derdi olur.
Yunus Emre.

serhat_74

problem degil sorun hararet müşüründe aynı sorun bendede var ilk bakıma gittgimde değiştrmeyi düşünüyorum sizde bu musait zamanda değiştirebilirnz selamlar...

nesquik

Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

serhat_74

ben bilgisayara bağlattımgında hararet müşürünü arıza verdi vaktim olmadıgı için değiştiremdim  ..

umut_mk4

bence termostat la alakası yokk :)
2015 1.4 125ps highline

barcode06

Geçen hafta bende de aynı sıkıntı oldu.Hararet müşüründen.10 dk işi var. :tamamdir

nesquik

Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

didonana25

bence de termostat hararet müşüründen olsa sürekli dengesiz bi tutum gösterir

DidimLy

kafam karıştı termostat mı hararet müşürü mü. :)
Derdi dünya olanın; Dünya kadar derdi olur.
Yunus Emre.

serhat_74

vallaha benim hararet göstergem dalgalanma yapıyor seyir halinde düşüyor ışıklarda 90 sabitliyor serviste bilgisayara bağlattgımda müşür verdi dilerseniz bilsayarlı arıza tespiti yapın  ..

ogretmen_ankara

Bence fazla kurcalamayın, bu kadar soğuk havalarda bu yaşanan durumlar gayet normal...arızalı olduğunda zaten hararet saati hiç dipten kalkmıyor...

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: DidimLy - 17 Ocak 2012, 15:55:03
98 Golf 4 Basic Arabam Var. Devir Saati 4000 Den Fazla Dolduğunda Hararet Göstergesi 90 dereceden yavaş yavaş düşüyor. deviri düşürdüğümde ise tekrar eski yerine (90) geri geliyor. Ben Aracı Yeni Aldım. Acaba Bu Bir Problem Midir?
Ayrıca Yağı ve bütün filitreleri bujileri yeni değiştirdim.
Bu Konuda Bana YArdımcı Olabilirmisiniz?

Bence fazla kurcalamayın, bu kadar soğuk havalarda bu yaşanan durumlar gayet normal...arızalı olduğunda zaten hararet saati hiç dipten kalkmıyor...

ecel35

aynı sorun arkadaşımda da vardı hararet müşiri arızalıymış

ayyıldızteam

....SÖYLESEM TESİRİ YOK SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL....