amatör video denemem :)

Başlatan STAK67, 22 Ocak 2012, 02:10:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

https://www.facebook.com/photo.php?v=306843282695008

değerli yorumlarnızı bekliyorum :)

salihsefa

video unavailable mış  hasan ali
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

STAK67

STAK67

hq tavsiyemdir :D zaten görüntüler kaliteli değil :D

salihsefa

:) sanatsal yönümün olmadığını anladım, yazacak yorum bulamıyorum. ordan burdan karışık, video geçişleri, fastforwading ve müzik uyumlu gibi.. o yürüyen merdivendeki arkadaşın sağa sola bakışına güldüm biraz  ;D ilkokul öğretmeni gibi bitereyim bari yorumu : Başarılarının devamını diliyorum  ;)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

STAK67

Alıntı yapılan: salihsefa - 22 Ocak 2012, 02:24:53
:) sanatsal yönümün olmadığını anladım, yazacak yorum bulamıyorum. ordan burdan karışık, video geçişleri, fastforwading ve müzik uyumlu gibi.. o yürüyen merdivendeki arkadaşın sağa sola bakışına güldüm biraz  ;D ilkokul öğretmeni gibi bitereyim bari yorumu : Başarılarının devamını diliyorum  ;)

o merdivende yürüyen arkadaş benim :D haha eğlenmelik bi video bundan öncede denemelerim vardı onlar biraz daha graffiti ağırlıklıydı :) teşekkürler yorum için sanatsal yapılacak pek bi yorum yok zaten :D

suskun

çok başarılı hasan müzik ve görüntüler çok uyumlu ben çok beğendim grçekten  :tamamdir
H.G WORKS

halilom

VAG ın görüntü yönetmenliğini sana veriyorum  :p sağlam makinelerle güzel iş çıkarırsın 8)

STAK67

:tavkiss: teşekkürler efenim beğenmenize sevindim :) kısmetse bu yaz çok sağlam bi etkinlik planımz varr  >:D >:D

nihilist_deniz

Güzel olmuş hasan emeğine sağlık
Golf: O bir tutku

STAK67

htmetin

değişik bir video olmuşş
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

by_burak

Tebrikler.Sinema-tv yönetmenliği mezunuyum ama üniversitede bile okuduğu bölümden habersiz bi çok insan vardı :D
Rica etsem videodaki parçanın adını öğrenebilirmiyim  :)