ABS

Başlatan zippoblu, 18 Ocak 2012, 19:18:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zippoblu

Allah 'a şükür emniyet kemeri takan biriyim mesafe bakmaksızın.. Kimisi karizmayı bozuyor diye takmaz   ;D nekadar saçma düşünce  :D  :D  Emniyet kemeriyle şaka olmaz. Motor altı muhafaza satılan yer bulan olursa bizide bilgilendirirse sevinirim plastik filan fark etmez hiç yoktan iyidir suyu önler hiç olmassa

STAK67

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 18 Ocak 2012, 20:55:02
Başarılıı yoorumm olmuşş :) gani abi
10 yıl ömür biçmek bence zor.. bence hiç bir üretici bunu göze alamaz: ) düşününkü 2000 model bi mercedes yada bmw miz var kaza yaptık airbagler açılmadı  kıyamet kopar :) peryodik airbag degişim zamanı olmadı servislerde bunuda hiç duymadım.. ama içindeki gaz zamana özelligini kaybedermii kaybeder tabikii denesek mii :)

onu bırak :) haşat olmuş 2010 model accentte hiçbir airbag açılmamış :) sonra fabrikaya sorduklarında alttan darbe almazsa açılmaz demiş

STAK67

fotoğraflarıda bunlar

mehmetk

Alıntı yapılan: barut - 19 Ocak 2012, 09:08:59
çalışıyormu hayır :D hiiiiçççççç takmıyorum  :saskin:

harikasın...
it ürür kervan yürür...

GTİ MEHMET

buna trenmi çarpmış ALLH vermesin ne bu böle  :o

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: zippoblu - 19 Ocak 2012, 17:50:33
Allah 'a şükür emniyet kemeri takan biriyim mesafe bakmaksızın.. Kimisi karizmayı bozuyor diye takmaz   ;D nekadar saçma düşünce  :D  :D  Emniyet kemeriyle şaka olmaz. Motor altı muhafaza satılan yer bulan olursa bizide bilgilendirirse sevinirim plastik filan fark etmez hiç yoktan iyidir suyu önler hiç olmassa
http://www.ototarz.com/_10291.html#0 al abicim ben buldum bunu formdan bir abimiz göndermişti gene ben sipariş werdim en azından motor temizlemekten kurtuluruz her yağmur sonrası :tamamdir

barut

Mehmet bu firma üretimi bırakmış vakti zamanında aramıştım ben

GTİ MEHMET

harbimii tayfun abii ee ozamn neden sipariş alıyorlar pekii

zippoblu

Alıntı yapılan: STAK67 - 19 Ocak 2012, 20:24:58
onu bırak :) haşat olmuş 2010 model accentte hiçbir airbag açılmamış :) sonra fabrikaya sorduklarında alttan darbe almazsa açılmaz demiş

Yazık olmuş ben genede yapılacak bişeyse yaptırayım eşşegimi saglam kazıga baglayım  :D Gerisi ALLAH a kalmış artık taktir onun
yoksa nasıl olsa çalışmıyo diye baktırmazssam içim rahat etmicek zaten pazartesi bakıma giriyo araba komple motor elden gececek  oda arada kaynar  ;) sonra bi vizeden geçtimi elleri sıvıcam toplamaya start başlıcam liste hazır  :D  :D

htmetin

ABS çalışmayınca muayeneden geçirmiyorlar aracı..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

zippoblu

:S benim vize yok haftaya vizeye girecek. ABS çalışmassa vizeden geçirmediklerine eminmisin ? yoksa hafif veya agır kusurlu diyemi geçiyor ??  ???

htmetin

Alıntı yapılan: zippoblu - 20 Ocak 2012, 19:46:17
:S benim vize yok haftaya vizeye girecek. ABS çalışmassa vizeden geçirmediklerine eminmisin ? yoksa hafif veya agır kusurlu diyemi geçiyor ??  ???

en son pazartesi bizim ford transiti götürdüm muayeneye., orada kamyoncu bir arkadaşa rastladım.. o da kamyonunu muayeneye sokmuş fakat çıkacak raporu bekliyordu elemandan
elemanın geldiğinde  dediklerini aynen yazıyorum;

-kontak çevrildiğinde ABS ışığı yanar ve bir müddet sonra söner eğer yanmaya devam ediyorsa ABS devre dışıdır.
-Yine motor çalıştırıldıktan sonra ABS ışığı yanar ve bir müddet sonra söner eğer ABS ışığı yanmaya devam ediyorsa ABS arızalıdır.

AĞIR KUSUR

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Onamdar

Soketi çıkartın ;)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması