Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Debriyaj Seti Değiştirme ve işçilik ücreti - Sayfa 2

Debriyaj Seti Değiştirme ve işçilik ücreti

Başlatan jackhal, 19 Ocak 2012, 15:01:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jackhal

valla ben onu bunu bilmem.. ben bu fiyata yaptırdım. Yok ben inanmam diyen gelir götürürüz sanayiye indirtiriz şanzımanı manzımanı bakar yeni mi takılmış iyi mi takılmış kötü mü takılmış  :saygılar

umut_mk4

orjinal sachs ise bana da alalım 1 tane ;)
2015 1.4 125ps highline

jackhal

orjinal tabi ki, kendim aldım.. Usta alıp da takmadı yani.. Ben aldım götürdüm ustaya şunu tak dedim. Mevzu bu.. Ama sana o fiyata alamayız..
Bu fiyata alabilmen için birkaç şart var: Sanayide kayınbiraderin olacak, sanayinin en popülen kaportacısı ve malzeme tedarikçisini tanıyacaksın üçüncüsü ise orijinal yedek parça satıcısının yan dükkanındaki elektronikçi çok çok çok yakın tanıdığın olacak :) :D

umut_mk4

Alıntı yapılan: jackhal - 20 Ocak 2012, 16:43:03
orjinal tabi ki, kendim aldım.. Usta alıp da takmadı yani.. Ben aldım götürdüm ustaya şunu tak dedim. Mevzu bu.. Ama sana o fiyata alamayız..
Bu fiyata alabilmen için birkaç şart var: Sanayide kayınbiraderin olacak, sanayinin en popülen kaportacısı ve malzeme tedarikçisini tanıyacaksın üçüncüsü ise orijinal yedek parça satıcısının yan dükkanındaki elektronikçi çok çok çok yakın tanıdığın olacak :) :D
parcacı sana kıyak gecmıs sende bize geç bi kıyak ;)
2015 1.4 125ps highline

jackhal

sorayım bizim halil'e 160-170 arası alabilirse bi daha alayım sana. Ama aradan biraz süre geçsin olur mu?