Golf 3 Bilmediğiniz özellikler

Başlatan STAK67, 19 Ocak 2012, 20:19:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

servet_volt

o ozellıgı aracı alırken adam gostermıstı sonradan unuttum bende. bı hatırlatma ıyı olur :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

barut

sileceği alt kısımdaki çalışma ayarı 2 kademeli ilk aşağıya aldığınızda 4 saniye falan, sonra bir daha yukarı aşağı yaparsanız fasılalı ayarı artıyor :D

benimde en sevdiğim özelliği  ;D 

cavanozz

benim bildiğim şu şekilde silecek kolunu aşağı indirip kaldırdıkdan sonra yağmurun yağma şiddetine göre (görüş mesafesi azaldığınada)  tekrar aşağı indirdiğnizde o aralıkta çalışaçaktır.  ::)
yeni yine yeniden..!! 8)

barut

yok be Can o kadarda değil :D alt kademedeki fasıla 2 kademe onu ayarlıyor çok denedim zaman aralığı hiç değişmiyor.

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 20 Ocak 2012, 10:09:25
yok be Can o kadarda değil :D alt kademedeki fasıla 2 kademe onu ayarlıyor çok denedim zaman aralığı hiç değişmiyor.

videolu paylaşım yapalım ozaman  :D
yeni yine yeniden..!! 8)

barut

izmirde yağmur dondurucu soğuklara dönüş yaptı :) ilk yağmurda çekerim  :tamamdir

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 20 Ocak 2012, 10:15:59
izmirde yağmur dondurucu soğuklara dönüş yaptı :) ilk yağmurda çekerim  :tamamdir

ben çektim bile  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=4mpoSZlbwmU
yeni yine yeniden..!! 8)

GolfMk1Cabrio

Sinyal olayı MK1'lerde bile var  :D Bi aralar diyolardı MK3 ve sonrasında anahtarı kapı kilitine sokup kilit kısmında bir kaç saniye bekleyince camlar aralık kalıyormuş  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

htmetin

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 20 Ocak 2012, 12:04:53
Sinyal olayı MK1'lerde bile var  :D Bi aralar diyolardı MK3 ve sonrasında anahtarı kapı kilitine sokup kilit kısmında bir kaç saniye bekleyince camlar aralık kalıyormuş  :)

bu özellik var.. bende sunroofuda açıp kapayabiliyorum..

Alıntı yapılan: barut - 20 Ocak 2012, 10:09:25

canın dediği doğru abii..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

STAK67

barut

Bir ara elektrikçim "müsait bi zamanımda senin şu camları modül takmadan otomatik kapanmasını yapalım" demişti. Merkezi kilit varsa yapılabiliyormuş ama nasıl söylemedi çakal :D

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 20 Ocak 2012, 14:43:55
Bir ara elektrikçim "müsait bi zamanımda senin şu camları modül takmadan otomatik kapanmasını yapalım" demişti. Merkezi kilit varsa yapılabiliyormuş ama nasıl söylemedi çakal :D

Alarm sistemine takılan bir modül..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline