Motor Silk

Başlatan nazm, 04 Ocak 2012, 00:21:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: PassatMk2m - 04 Ocak 2012, 11:41:43
Yeni rektefiye olmuş 2000 km deki motora gömlek piston hersey deişmiş motor konulmasında fayda varmıdır :)

yagını degişdikden sonra kayablirsin faydalı olablir.
Exclusive Garage

tech_00

Güzel bi ürün denenebilir,hatta faydalıdırda ancak ya arabanın eski sahibide kullandıysa bu katkıyı daha önce,Herkes aracının eskı sahıbıyle irtibat halinde olmayabilir ;)

kuzeyank

Araçda 1 defa kullanılabilir diye birşey yok 150bin km motorda kalıcıdır deniliyor. Uygulandıktan 5000km sonra yağ değişmesine gerek yoktur. Sıfır araçlarda ve yeni rektefe yapılmış araçlarda en az 8000-10000km sonra kullanılması tavsiye ediliyor.Ben 3 aracımdada kullandım yakıtta bi fark görmedim, ses bariz şekilde azaldı, çekişte artış oldu. Şuanki aracımda kullandım 3-5 ay önce,  rektefede ben bi sıkıntı yaşamadım.
Bütün motoru bitik arabalarda işe yarıyacak diye birşey yok, mesela benim mk2 ye belli aralıklarla 3 kutu kullandım nafile  :D meğer 3. piston erimiş. Buna motor borsilk ne yapsın :-[
Tavsiye edermiyim?
Evet şiddetle tavsiye ederim. :tamamdir :tamamdir :tamamdir
http://www.motorsilkturkey.com/
Sıcak motora uygulayın; Motorunuzu çalıştırın fan açıncaya kadar bekleyin veya yol alın, şişeyi iyice çalkalayın, motor yağ dolum yerinden motora boşaltın, 20-30 dakika rolantide çalıştırın veya yol alın. Tam etkisini 1500km sonra gösterecektir :sevgi:
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.