araç hakkında

Başlatan forza90, 11 Ocak 2012, 22:16:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aykuttuncer

3800 vermısler vermemıs adam ınat ınatlasırsan alamazsn huyuna gıt 3900 belkı verır arabanın ole boyaya ıhtıyacıda yok aşırı coktatlı duruyor bence tek dusunduren sonradan acılan sunroof motorda uflemede goremedm ben bakmıstım gtd arac ama turbo yok :) motorda o tuaf geldı

theblade

bu arabanın bu kadar iyi olduğunu baştan söyleseydinz abi ya :) arkadaş niyetlenmiş şimdi bende ankaradayım ama hayırlısı artık )
peugeot 206,golf mk2

aykuttuncer

theblade

gidip görmedim ama arabanın durumunun iyi olduğunu bilmiyodm aslnda bide arkadaş niyetlenmiş :)
peugeot 206,golf mk2

aykuttuncer

ben beğenmiştim o zaman keyfı gıdıp bakmıştık bız arkadasla fren merkezınde sıkıntı olabılır forya bılyası degıscektı baskada bıseyı yoktu usta gormesı sart tabı kasa ztn sıfır araba beklemıyecen bu yaslarda

theblade

frenlerde ne kadarlık bi masraf vardır bu arada muayene 12.2012 yazmışsınız arabanın acil bi durumu yok yani
peugeot 206,golf mk2

aykuttuncer

BENCE acil bı durumu yok arabanın frenlerı harıcınde gayette saglıklı gorunuyordu

theblade

arabanın boyasını sorun etmiyorum ama ön takım beni sıkıntıya sokar motor isterse bitirir :) kaç bin kmsi vardır arabanın ?
peugeot 206,golf mk2

aykuttuncer

motor yaptırdım 50 bın falan oldu demıstı

Mk1GTI

O araç GTI dan dizele dönme gibi duruyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

STAK67

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 19 Ocak 2012, 22:45:00
O araç GTI dan dizele dönme gibi duruyor.

aynen abi jantalr falanda gti jantı bildiğim kadarıyla göğüs direksiyon falan :) bi koltuklar farklı

forza90

gtı dan dızele donmesı problem olurmu kasa aynı motor tertıbatları farkkı

forza90

3500 e verse super olcak :D

forza90

tek kapımı 4 kapımı ?