düz boyayı mat siyaha çevirmek

Başlatan fatih_06, 16 Ocak 2012, 23:31:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

Alıntı yapılan: fatih_06 - 17 Ocak 2012, 23:53:30
keşke bizimde yurt dışındakiler bi içinde herşey olan garajımız olsa sök tak parçala olmadı bi daha baştan yap :D uğraşmasını söküp takmayı çok seviyorum ama biyerde malzeme veya takım taklavat sıkıntısı çekince helede basit bi iş için sanayiye gidip saatler harcayınca bi anda herşeyden soğuyo insan >:(

bizim dükkan var aslında :) araba olsa orda kendime bi yer açmayı planlıyorum :D

fatih_06

o zaman sana en kısa zamanda bi araba bulalım  :sevgi:

STAK67

arabayı buldumda :) ventoyu satalım ona yardım et :D

fatih_06

vtu06 trafikte bi çok kez görmüştüm aslında bi abimde güzel bi mk2 var takas düşünürsen bi görüşme yapalım onada bi sorarım

STAK67

Alıntı yapılan: fatih_06 - 18 Ocak 2012, 00:19:51
vtu06 trafikte bi çok kez görmüştüm aslında bi abimde güzel bi mk2 var takas düşünürsen bi görüşme yapalım onada bi sorarım

tamamdır :) haber bekliyorum görürseniz selam verin :) ben olmasamda babam olur alır selamınızı

fatih_06

ben motosikletle geçerken görüyordum araba olsa selam anlaşılıyor ama motorda olunca karşı taraf garipsiyor :)

mk2 si olan abiye aracı gösterdim beğendi ama üzerine verecek durumu olmadığı için olmaz dedi :(

STAK67

Alıntı yapılan: fatih_06 - 18 Ocak 2012, 20:12:59
ben motosikletle geçerken görüyordum araba olsa selam anlaşılıyor ama motorda olunca karşı taraf garipsiyor :)

mk2 si olan abiye aracı gösterdim beğendi ama üzerine verecek durumu olmadığı için olmaz dedi :(

:D motorada sticker yapıştırın :D anlarım o zaman