Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 614

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

APP takıcaktım takamadım plakalığı kırdım :D

vw6n

Egsozda önkörükler patlamıştı konple değişti,katalitik konvektör değişti,hararet müşürü değişti,antifriz değişti,bilgisayara bağlandı,egsoz muayenesi yapıldı.

kemal_koker

plaka aydınlatmasını beyaz ledli ampulle değiştim. ve ayak aydınlatması ile app plaka siparişi verdim. gönlümde iç dış yıkatmak da geçiyor ama havalar belli yurdumuzda :/

MeTHea35

araba buldum inceledim baktım pazarlık aşamasındayım :D

tayfun35

bu gün enjektör iğnelerimi değiştirdim ayrıca pompanın avansını ayarlattım

GolfMk1Cabrio

4 düğmeli GTI direksiyonumu söküp MOMO Spor direksiyonumu tekrar taktım,sac jantları çıkartıp ATS Cupları yeniden taktım tam ben lastiği sökmeye başladım kar başladı ama yılmadan usanmadan kafadan 7-8 kere jant söküp taktım değdi doğrusu  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cgty.ank

dün dewrini verdim arkasından baka kaldımm teste soktuk gram boya yok sıfır masraf çıktı sadece egzda ufck  bi kaçak oda 80 tl başkada bişi yokk ayrıca arkadaşlar dün şunu öğrendim diğital kılıması olanlar  4 derecenin altında klima çalışmıyormus  çook şaşırdımm motoru 4 derece ve üstünde devreye giriyormuş :)

ALPER.

sence volkswagen eksi 5 derecede senin donmana izin verir mi arabada? ;)

ya da oluşan buğuyu çözememene?

öyle bir şey yok yani ;)

cgty.ank

klimadan bahsediyorum kalfrden değill araba ısınıyo soguk üflemiyoo çık dene bende çok şaşırdırm ama klima çalışmıyo klima motoru dewre dısında kalıyoo

o.bilge

Alıntı yapılan: cgty.ank - 17 Ocak 2012, 11:18:15
klimadan bahsediyorum kalfrden değill araba ısınıyo soguk üflemiyoo çık dene bende çok şaşırdırm ama klima çalışmıyo klima motoru dewre dısında kalıyoo
benim otomatik çalıştı dün. 3,5 dereceydi kar tanesi çıktı ekranda ama kaloriferi açtım arkasına AC ışığı yandı. kendi çalıştırdı klimayı. arada oluyo kafasına göre klimayı açıyo araba :D

cgty.ank

klimanın lambası yanıyo ama motorda devreye girmıyo bendede öyle oldu ama çalışmıyormuş işte  :o

o.bilge

valla bilmiyorum denemedim. arabayı aldığımdan beri klimayı 1 veya 2 kere açtım.

kemal_koker

Alıntı yapılan: o.bilge - 17 Ocak 2012, 11:25:49
benim otomatik çalıştı dün. 3,5 dereceydi kar tanesi çıktı ekranda ama kaloriferi açtım arkasına AC ışığı yandı. kendi çalıştırdı klimayı. arada oluyo kafasına göre klimayı açıyo araba :D

Özgür kafasına göre değil :D sen sadece cama verirsen açılıyor sonra konumu değiştirdiğinde geri kapanıyor.

o.bilge

Alıntı yapılan: kemal_koker - 17 Ocak 2012, 12:37:02
Özgür kafasına göre değil :D sen sadece cama verirsen açılıyor sonra konumu değiştirdiğinde geri kapanıyor.
hiç dikkat etmemişim :D