Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

white quattro

fark edilmeyecek gibi değil maşallahı var Yılmaz abinin aracınınnnn  :tamamdir  :sevgi:
quattro

white quattro

Alıntı yapılan: cgty.ank - 30 Aralık 2011, 17:33:27
Etlik çıtır simit karşısında gördüm 4 lüleri yakmış yanlış yerede park etmiş 5 dk bekledim ama sahibini görmedim :)

[IMG]http://img85.imageshack.us/img85/681/30122011088.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

[IMG]http://img714.imageshack.us/img714/6503/30122011089.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Benim eski stoplar Emreyle tekrar can buldular  :D
quattro

cgty.ank

varsa eskilerden golf 4 e uygun bişiler banada haber ve yaa :) stopları gerçekden çook iyi :) maşallahh

white quattro

quattro

hrntncy

28 EE 797 ozan salmanın Jettası :) ilk defa karsılasmamız iyi oldu :)
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

GolfMk1Cabrio

Bugün Eskişehir'de 06 plaka bi MK1 gördüm 4 kapı uzun stop sarı-yeşil arası tuhaf bi rengi vardı tek farlıydı  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

golfüçyüs

6 ocak saat 22:14 civarlarında avcılarda kırmızı mk1 gördüm plakası 01 dp 618di. asker konvoyu falandı heralde bide gri mk1 vardı konvoyda :D
bu sabahta saat 8buçuk civarı boğaziçi köprüsü üsküdar bağlantı yolunda siyah 06gne 55 plakalı siyah mk4 gti gördüm aklımı aldı sabah sabah  :sevgi:

şimdilik bu kadar her istanbullu gibi ömrüm yollarda geçiyo biriktirip biriktirip yazıcam buraya bundan sonra :)

white quattro

quattro

chemisamet

gecen cumartesı trabzon otogarı yanyolunda mavi lupo yu gordum cok tatlı bı renk tonu var ön kaputta deri kaplaması jantları felan yanıyodu valla...

ceceduman

düzcedede bir golf 4 gördüm ama kendisini tanımıyorum  ???

kuzeyank

İstanbul yolu çiftlik kavşağında beyaz şahin gürdüm. Sol arka kelebek camında bizim Stickerdan vardı :D
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

brkdmr38

Alıntı yapılan: kuzeyank - 17 Ocak 2012, 21:26:31
İstanbul yolu çiftlik kavşağında beyaz şahin gürdüm. Sol arka kelebek camında bizim Stickerdan vardı :D

Alla Alla  ???
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

abc06

06 ZSD 76 Ankara-Etimesgut (Hikmet Özer Caddesi)
20 Ocak- saat16:00    :o