Araç hırsızlarına dikkat!

Başlatan metalcil, 16 Ocak 2012, 00:10:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metalcil

Bugün lastik havası için benzinliğe girdim. Hava makinasının yanında hiç araba olmamasına rağmen tipleri bozuk 3 kişi hava hortumunun yanındaydı. Yanaştım, içlerinden biri hortumu uzattı bana yardım edermiş gibi. Direk kıllandım zaten. Havanında soğuk olmasıyla ortam oldukça sakindi. O arada diğer 2 kişin arabamın etrafını sardığını gördüm. Havası az olmayan lastiğe hortumu taktım, maksat oyalanmadan uzaklaşmak.
Hortumu bana uzatan kişi etrafı kesmeye başladı, diğer 2 kişi arabayı kesmeye ve içine bakmaya başladı. O arada yanıma başka araç yanaştı bende hemen uzaklaştım oradan. Hemen 155 i arayıp bildirdim.
Çok dikkatli olmak lazım..

®oyal

Ondan ziyade Araç ön camına yumurta atmada var. :t

GolfMk1Cabrio

Aman abim dikkatli ol bu adamlar cebi boş gezmezler çok iyi bilirim bu tipleri o noktada senin lastiğe doğru eğilmen bile hata  :o
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nizam

bu nedir abi durduk yere macera çıkacak insanların gözü dönmüş
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

metalcil

Ben vatandaşlık görevimi yapıp direk Polisi aradım bilgi verdim. Biraz saf biri olsan allah korusun :(

ozmo

lastik havalarını kontrol etmek içim indiğimde merkezi bir benzinlikte olsa kapıları kitlerin ne olur ne olmaz memleket psiko dolu alayınında gözü dönmüş ucuz atlatmışsın geçmiş olsun

orhan yılmaz

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

dj_burak

çok sakat trafikte dikkatli olmak lazım ki sen bile bile gitmişsin yanlarına bide bunların habersiz seni bulanları var ki onlar daha beter

ilker_rr

Geçtiğimiz pazar günü amcamın arabası kapısının önünden çalındı!15 ocak günü akşam 18:00 suları ve o günde yerlerde çok kar var  ve kar yağışı var ve kalabalık bir sokakdan çalındı... Hala olayın şokundayız.

serhaty

Geçmiş olsun.
Neredeydi bu benzin istasyonu?

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

kuzeyank

Ankara dikmende bizim komşunun şahini çalındı, 1 hafta sonra sakarya hendekte bulundu ufak tefek parçalarını sökmüşler.
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

alyekrm

Alıntı yapılan: ®oyal - 16 Ocak 2012, 08:46:18
Ondan ziyade Araç ön camına yumurta atmada var. :t
yumurta atmaları durumunda sakın sıleceklerınız calıstırmayın yumurta tum cama yayılır