Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
TanerErbay´s Cabrio 34 TL 252 - Sayfa 8

TanerErbay´s Cabrio 34 TL 252

Başlatan TanerErbay, 31 Aralık 2011, 20:18:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emresener

hayırlı olsun  tanerabim.. yalnız şu jantlardan bi kurtul yaa herşey çok güzel jantlar ofsayttt
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

arda_86xxx

abi hayılı olsun çok güzel olmuş :) bu arada yukarıda yorum yapan samsundaki cihan arkadaşımız dı  ben değilim :) ben daha yenı yorum yaptım :)

TanerErbay

Alıntı yapılan: emresener - 14 Ocak 2012, 10:33:14
hayırlı olsun  tanerabim.. yalnız şu jantlardan bi kurtul yaa herşey çok güzel jantlar ofsayttt

araci alirken orjinal olarak tutmaya niyetliydim ama malesef yine seytan dürttü :)

su anda maddi olarak janta para yatiramiyorum ve "su anda" da BBS almayi planlamiyorum param olsada :) ama bende kötüde durmadi

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 14 Ocak 2012, 10:48:32
abi hayılı olsun çok güzel olmuş :) bu arada yukarıda yorum yapan samsundaki cihan arkadaşımız dı  ben değilim :) ben daha yenı yorum yaptım :)

Emrah hep karistiriyorum kusura bakma :)

MeTHea35

çok iyi olmuş abi bu jantlarda güzel fakat offsetli bişiler takarsan gercekten efsane olucak  ;) maşallah

emresener

porş jantı olur bu araca taner abi.. bide anadolu yakasında bi corvet jantı var oda uyar tavsiye tabi....
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

STAK67

on numara duruyo valla :) bence jantlarıda yakışıyo :)

Han

Jantları bir parlattınmı mis gibi olur :) :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

gültekin77

Güzel olmuş hayırlı olsun,biraz yere yakın görünüyor.
Bence jantlar güzel. :tamamdir
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

cengizhan_mk3

bencede porshe jantı 10 numara durur .. Ve araç gerçöekten nadide bir parça tam adamına düşmüş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. :tamamdir

TanerErbay

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 14 Ocak 2012, 23:03:15
bencede porshe jantı 10 numara durur .. Ve araç gerçöekten nadide bir parça tam adamına düşmüş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. :tamamdir

almanyada olsak, yerli üretim porsche Janti bulmak kolay olurdu ama bu TR de malesef. araba fiyati istiyorlar Porsche amblemi olunca janta :)

su an icin basarili bence

GolfMk1Cabrio

Bence jantlar çok güzel oturmuş abi hayırlı olsun coillerin bu arada aynı coillerden istesem kaça gelir elime Ö.M atar mısın  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfGti16VMk1

Nadir bulunan temizlikte çok güzel bir araç MaşaAllah.

Artık Almanya da bile çok palaı bu kadar temiz arabalar hatta tr daha ucuz.

Volkswagen Motorsport