Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
OOOO A4 1.8 T QUATTRO

OOOO A4 1.8 T QUATTRO

Başlatan savasgti, 31 Aralık 2011, 21:19:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

savasgti

THREE _B 1

hayırlı olsun resimleri bekliyoruz

MeTHea35

suskun

savaşşş hayırlı olsun  ;) bekliyodum zaten senden böyle bi atraksiyon ykle fotoları kısa zamanda allah kaza bela vermesin kardeşim  :tamamdir
H.G WORKS

white quattro

:sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

Hayırlı uğurlu olsun kar varmı oralarda kar  >:D
quattro

savasgti

Olmamı abi var var da tutmuyor yerler.  >:D Teşekkür ederim bu arada herkese en kısa zamanda yükleyeceğim havalar bi durulsun.

white quattro

Buradada tutmadı gittti  :t
quattro

savasgti

Yükselgfb

Hayırlı olsun kardeşim.Ben de bu aralar 1.8 t lere sardım bakınıyorum bakalım.bu aracı da görmüştüm sahibinden de araç çok iyi duruyor kazasız belasız  :tamamdir

suskun

savaş maaşallah allah kaza bela vermesin kardeşim  :tamamdir
H.G WORKS

caner4

hasta oluyorum bu arabalara ya :) geçen bi tane denkgeldim ama bunlar sürekli dört çeker değil sanırım elektronik sistemli tam bilmediğim için güvenemedim. borayı satıp bundan mı alsam bi tane acaba :D nekadar yakıyo hacı bu :D
This is the best one until we make a better one.......

caner4

maşallah bu arada kazasız belasız sürüşler...
This is the best one until we make a better one.......

white quattro

maşallah diyelim TQ'ya  :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

Alıntı yapılan: caner4 - 13 Ocak 2012, 21:45:15
hasta oluyorum bu arabalara ya :) geçen bi tane denkgeldim ama bunlar sürekli dört çeker değil sanırım elektronik sistemli tam bilmediğim için güvenemedim. borayı satıp bundan mı alsam bi tane acaba :D nekadar yakıyo hacı bu :D

bu araçlar sürekli dört çeker

yakıt olarak benzinde ortaama sakin kullanımda 11.5 - 12.5 lt civarında geziniyor
LPG'de 25 kuruş civarı
quattro

golfüçyüs

hayalim artık r32 falan değil bi tane a4 tq  :p maşallah çok güzel araç  :melek: