performans

Başlatan Efkan, 31 Aralık 2011, 13:11:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AG0463

GTD

DAS AUTO.

Alıntı yapılan: AG0463 - 03 Ocak 2012, 00:13:56
çok oyro çok :D

aynen azam ,  polosuna serviste abt bodkıt yapan gördüm, henüz reiger yapan görmedim fakat geçen gün sanayide sciroccoya reiger boydkıt yapılmış halini gördüm on numara olmuş,, elbette polo içinde vardır ,  çinmidir , dökme kalıp mıdır , ithal midir bi sorucam bi fiyat öğrenicem.. ;)

o.bilge

Alıntı yapılan: DAS AUTO. - 03 Ocak 2012, 12:42:17
aynen azam ,  polosuna serviste abt bodkıt yapan gördüm, henüz reiger yapan görmedim fakat geçen gün sanayide sciroccoya reiger boydkıt yapılmış halini gördüm on numara olmuş,, elbette polo içinde vardır ,  çinmidir , dökme kalıp mıdır , ithal midir bi sorucam bi fiyat öğrenicem.. ;)
rieger falan hikaye, vw için ABT bir başka :D  :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

TwinCept

Rieger boody kit daha 2010 da uygulayan arkdaşlar var googlede aratın arkadaşlar uzayoto'da yaptırılmış fakat ben ulaşamadım henüz.Bu kasada maalesef Abt başarılı değil rieger kit kadar

tunataskiran

arkadaşlar ben bluemotiona açık hava filtresi yaptırmak istiyorum bilginiz varmı:) hazır kit yok sanırım kendimiz mi yaptrcaz paraçları alıp napcaz işte bilmeyince:d sizden yardım alayım dedim:d

AG0463

şimdi benzinli araçta motorun sesini arttırdığını düşününce blumoşına yaptırınca  arabanın sesini traktöre cevirmesin :D
GTD

mukusar

Alıntı yapılan: tunataskiran - 10 Ocak 2012, 23:39:11
arkadaşlar ben bluemotiona açık hava filtresi yaptırmak istiyorum bilginiz varmı:) hazır kit yok sanırım kendimiz mi yaptrcaz paraçları alıp napcaz işte bilmeyince:d sizden yardım alayım dedim:d
Bahçelievler yayla erad tuning benim aracıma uyguladı açık hava filtresini,güzel oldu azam bilir sesini.ama benim araç 1,4.senin blue ya nasıl olur bilmem.istersen git erad tuning e yardımcı olurlar sana.
G T I

o.bilge

Alıntı yapılan: AG0463 - 11 Ocak 2012, 01:09:29
şimdi benzinli araçta motorun sesini arttırdığını düşününce blumoşına yaptırınca  arabanın sesini traktöre cevirmesin :D
ahahahah iyi güldüm :D extrabluemotion

AG0463

=)) o da iyiymiş ekistirablumoşın :D
GTD

tunataskiran

dalga geçmeyin beya:D benm minik sıpamla:d ufak mufak:d az kaşınanı tokatlamadım:D valla pancar motorumla traktör sesi elde edebilrrm ama istiyorummm:D

MasterWK

http://www.youtube.com/watch?v=UYp79vxnERo&feature=related

videodaki gibi elektrikli testere sesine benzeyebilir :D

o değilde bizim turboların sesi ne güzel :) sanki polo değilde m3 filanmış gibi hissediyorum o an :D
Otomobil özgürlüktür...

tunataskiran

tamam tamam dediğime diyeceğime pişman ettiniz ha:D espem var bikere benim :D

MasterWK

esp yok m3 gibi yanlıyoruz  :D şaka maka bi kere yanladım yaprakta, yağmur yeni yeni başlıyordu yağmaya...
Otomobil özgürlüktür...

tunataskiran

bende yanlıyorm direksiyonu bırakıyorm kendi topluyo bana fırsat vermiyo:d