OPEL ASTRA Vs GOLF IV

Başlatan cgty.ank, 08 Ocak 2012, 02:15:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalkış yapacagız sizce durum ne olur ?

GOLF
17 (70.8%)
ASTRA
5 (20.8%)
KAFA KAFAYA
2 (8.3%)

Toplam Oy Verenler: 24

cgty.ank

debryaj felan da iyiydi ama aldıı ya bende anlamadım agırlık çok fark yaptıı ben daha önce ayırmıştım astraları ama bilmiyorum bu sefer şokdayım hala :S

salihsefa

Alıntı yapılan: cgty.ank - 10 Ocak 2012, 16:58:15
debryaj felan da iyiydi ama aldıı ya bende anlamadım agırlık çok fark yaptıı ben daha önce ayırmıştım astraları ama bilmiyorum bu sefer şokdayım hala :S

takım sandığını bari kenara koysaydın  :D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ogretmen_ankara

Bidahaki sefere istepneyi çıkar, lpg varsa gazı sıfırla, benzin deposuna da sadec 5 litre benzin 2 boy sen atarsın kardeş

cgty.ank

agırlık çook fark etti adamın arabası tertemiz benim araba cakılı yaa yoksa oda çok iyi biliyo hatta kalkmadan sen alırsın vw sonuçda felan diyodu aldıı sonra agız yapıo :D

alper19

cgty.ank

benn bitikleri oynuyorum ozaman :) benzin full gaz full istetme arkada mdf 4 kolon 1 bass 2 anfi  eşşek ölüsü gibi takım sandıgı isstnme fln fistan  araba 30 hp fln yanii gene iyi boşltıyım astryı aglatcammm :D

bermuda24

golflerde 1. ve 2. vites boyunca 3.vitese atasıya kadar araç niyeyse uzamıyor ağırlıktan dolayı muhtemelen. bu pazar ozaman rövanşını yapın kardeşim 3. vitese atar atmaz kökle dibine anında motor açılıversin ağırlık yapacak olanları indirirsin araçtan, benzinde çalıştırırsın aracı bakalım rövanşı kim alacak ;)

cgty.ank

rövanş illaki olcak ama önce bi bakıma sokuyum aracıı bide şu depolarım bitsin gaz bitti tek de benzin de bitsin bii boy boy ayırcamm :)